Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Balos Lagoon på
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Bilturen opp til Bablo beach var et MARERITT. Veiene er humpete ved at du må kjøre opp til stranden i ca 8km. Ingen i familien min følte seg trygge og vi kommer aldri tilbake til stranden. Man må også betale €1 for parkering for 1 person noe som er håpløs. Denne stranden må ikke være en turistattraksjon med mindre man vil ta selvmord. Det at det går dyr på veien hjelper ingenting ved at det er steiner som vei. Familien min følte see så kvalme å kjøre opp og vi trodde at bilen holdt på å bli ødelagt. Anbefaler at INGEN skal dra til Bablo beach. Ville heller ha dratt til Elafonissi beach istedenfor.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, mortezashabani1967
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Vi kom dit med bil, de siste 10 km av veien går i maks 15 km/t. (Om du kjører sjekk med bilutleie at du for lov til å kjøre da veien ikke er den beste) Vi betalte 1 euro/person ved start for å bruke veien. (Synes de kan ta mer for å utbedre den🙏 ) Ved parkeringen gikk vi 1.5 km til fots ned til lagunen. Anbefaler gode sko, ikke flipflops. Kom tidlig helst før i 10-tiden før båten med badegjestene ankommer fra Kissamos. (Båtturen anbefales ellers om du ønsker en båttur og slippe å gå fra parkeringen) Ta med nok drikke. Det er forøvrig kiosk og enkel toalettservice på stranda.
Veien tilbake opp fjellet til parkeringen får opp pulsen! Lagunen er nydelig, vannet var varmt og fantastisk krystallklart. Jeg holder en knapp på Elafonisi , selv om Balos var verdt opplevelsen. Det ligger en nydelig landsby ved starten av halvøya: Kaliviani. Stopp gjerne der på veien tilbake.

Dato for opplevelse: juli 2020
4  Takk, Mittafrika
Anmeldt 27. oktober 2019

Fantastisk nydelig sted, men veien ut dit var svært dårlig. 7,5 km på en særdeles dårlig vei, Max hastighet 10-15 km/t og bilen får gjennomgå.
1,5 km å gå fra parkeringsplass og ned til bukten. Nydelig skue utover bukten når man kommer ovenfra. Det går også båt ut dit.
Bruk badesandaler det var litt glass skår i sanden dessverre.

Dato for opplevelse: oktober 2019
3  Takk, Britt S
Anmeldt 14. oktober 2019

Vi reiste ut med båt via Gramovousa og videre derfra til Balos.

Området er asurblått og vakkert i alle ledd. Stranden er spektakulær med variasjoner for en hver smak.

Neste gang vi besøker Balos, velger vi å parkere bil fra landsiden og gå over ryggen og ned til lagunen. Ble litt masete med båt osv.

Allikevel, en av de vakreste strendene på Kreta!

Dato for opplevelse: august 2019
3  Takk, dagripnes
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Utrolig flott lagune - vel verdt er besøk! Det blågrønne vannet, med rosa sand noen steder - veldig vakkert. Når vi var der, var det mye vind, så vannet var overraskende kaldt! Lurt å ha med badesko. 2 solstoler og parasoll kostet 10 €, det var ganske dyrt syntes vi - du har jo ikke så lang tid før båten skal gå! Men, Balos anbefales!

Dato for opplevelse: august 2019
2  Takk, 429MarianneH