“Flott beliggenhet og gresk”
Anmeldelse av The Cellar Restaurant

The Cellar Restaurant
Vurdert som nr. 32 av 111 Restauranter i Kissamos
Prisklasse: USD 2 - USD 20
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet og gresk atmosfære. Spiste lunsj. Maten var dessverre ikle noe å skryte av. Resten var middelmådig.

2  Takk, Johsom

Anmeldt 16. februar 2020

Her får vi god og solid gresk mat. Nydelig innbakt fisk med tilbehør. Hyggelig betjening.
Trekk for litt dårlig service enkelte ganger, der vi måtte mase oss til regningen.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 910hildeb
Anmeldt 9. september 2019

Blir ikke mere gresk enn dette. Blide og hyggelige servitører, nydelig beliggenhet på strandpromenaden. Maten helt ok, spiste der to kvelder. Helt greie priser.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, ellemelar
Anmeldt 28. august 2019 via mobile enheter

Et passelig høytidelig sted med ypperlig beliggenhet helt ned i fjæra. Her kan du nyte middag eller et glass vin mens bølgene slår mot standa rett utenfor. Variert og god mat fikk vi av en hyggelig betjening. Måltidet ble avslutter med den tradisjonelle raki på bordet for den som vil. Stedet anbefales

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, brittaaseh
Anmeldt 21. juni 2019

Dette er en svært hyggelig restaurant som har godt besøk. På en uke spiste vi her ved tre anledninger og etter å ha prøvd de fleste spisestedene på denne strandpromenaden kan vi konkludere med toppkarakter. På denne familierestauranter starter hver morgen den 84 år gamle bestemoren og grunnleggeren av stedet å koke basene til tradisjonsrettene, hun jobber fortsatt to timer daglig! Hele restauranten er et stort smil og de kan virkelig sine produkt til det ytterste. Jeg kan anbefale Cellar spesial og kjøttbollene i tomatsaus! Det finnes restauranter som er mere stilig på denne stripa og hvor kelneren kommer før, men i summen av god mat, service, atmosfære og Kreta, så er Cellar verdt et besøk!

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, gaute2015

Reisende som så på The Cellar Restaurant, så også på

Har du vært i The Cellar Restaurant? Del dine erfaringer!