Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
eDreams
Se alle 10 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (123)
Filtrer anmeldelser
123 resultater
Vurdering fra reisende
73
30
11
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
73
30
11
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3540 av 123 anmeldelser
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Vi var på besøk i forbindelse med et julebord, og falt fullstendig for dette stedet.
Alt fra interiør til service var gjennomført og solid. Sengene var utrolig gode, og maten i særklasse. Vi fikk buffet, og hver eneste rett virket hjemmelaget. Ikke et snev av typisk storkjøkkenmat. Andeconfiten tror jeg er det beste jeg har spist noen sinne. Helt fantastisk.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elisabeth N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018

Hei og tusen takk for din tilbakemelding.

Veldig glad for at du la merke til at maten var hjemmelaget, for det er den faktisk. Vi driver med håndtverksmat og lager det vi kan fra bunnen av. Det tar litt lengre tid og krever mye mer av kjøkkenet vårt, men smaken blir deretter. Vi er så heldige at vi har tilgang på fantastiske råvarer rundt oss og det utnytter vi.

Sengene våre er Svane Zenit og er en av toppmodellene. Det viktigste møbelet på et hotellrom er sengene og vi har derfor valgt å legge litt ekstra ressurser i disse.

Igjen tusen takk for din tilbakemelding og velkommen tilbake.

MVH
Johannes Nermo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Har vært gjest på dette hotellet 2 ganger tidligere og denne gang overgikk alle oppholdene. En svært imøtekommende og serviceinnstilt stab. En festmiddag med kortreist mat på menyen var nydelig tilberedt og anrettet. Det ble en weekend med et særdeles positivt lokalt tilsnitt.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Hans-Egil M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018

Tusen takk for din tilbakemelding, Hans-Egil.
Vi har de siste årene jobbet veldig hardt med matkonseptet vårt og har kommet ett godt stykke på veien. Spesielt hyggelig at at du satte pris på dette. Vi føler vi fortsatt har en vei å gå, men slik skal det alltid være. Jeg er heldig og har en fantastisk gjeng med dedikerte ansatte som gjør det de kan hver dag for at du og andre skal ha det bra og føle dere vel når dere er på Nermo.

Håper vi kan få lov til å være vertsap for deg ved en annen anledning også.

MVH

Johannes Nermo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Koselig erverdig hotell med nydelig beliggenhet.
Rett ved pilgrimsleden og golfbane.
Holdt på å bygde basseng når vi var der medio juli 18.
God frokost. Hyggelig betjening. Gratis parkering. Nydelig frokost.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Steinar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2018

Hei Steinar
Tusen takk for tilbakemeldingen. Veldig glad for at du likte frokosten, den har vi jobbet mye med. Det kommer vi til å fortsette med.

Bassenget blir ferdigstilt om ca en ukes tid, skulle gjerne vært ferdig før, men ting går ikke alltid etter planen.

Håper vi ser dere ved en annen anledning.

Mvh

Johannes Nermo

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018

Besteforeldre med 1 barnebarn på 3,5 år ute på tur. Den lille for første gang borte fra sine foreldre på ordentlig.
Etter et litt slitsomt besøk på Lilleputthammer sjekket vi inn, og ble veldig godt tatt i mot.
Rommet var stort og fint, og det gikk kjapt og greit med 1 ekstra oppredning.
Spiste middag på hotellet, deilig grillet mat på terrassen.
Frokosten var også veldig god.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Sven Erik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018

Hei Svein Erik
Setter stor pris på tilbakemeldingen og ikke minst at dere koste dere hos oss. Vi er et lite familiedrevet hotell som har sterkt fokus på både vertskap og mat.

Håper dere kommer innom oss en annen gang også. Dere rakk akkurat ikke årets nyhet for hotellet. Vi bygger i disse dager utendørs svømmebassen som forhåpentligvis står klar i slutten av uke 29. Kanskje neste gang?

Med ønske om en fortsatt god sommer og velkommen tilbake.

MVH

Johannes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018 via mobile enheter

Lørdag ettermiddag ankom vi hotellet. Vi var fire voksne personer. Jeg hadde dessverre glemt å melde fra at vi ønsket middag på hotellet denne kvelden. Dette ble ordnet på en utmerket måte i tillegg til et stort privat selskap denne kvelden. Vi fikk bord i biblioteket, en meget hyggelig kelner som ivaretok oss på en utmerket måte. Selv kokken serverte oss et par av rettene, og tok seg tid til en pratMaten var velsmakende og av lokale råvarer. Etter middagen nøt vi noen deilige timer ute på terrassen. Flott utsikt. Her ble vi også fulgt opp jevnlig av vår dyktige kelner. All honnør til henne. Rommene vi hadde leid var oppgradert og med flott utsikt over Gudbrandsdalslågen og Gudbrandsdalen. Ulempen var at terrassen var lokalisert rett nedenfor våre rom. Dette medførte en del støy fra øvrige gjester som ønsket å benytte natten til sosial hygge og kos. En henvendelse til resepsjonen løste dette på en utmerket måte både for gjester som hadde behov for å sove, og for gjester som ønsket det sosiale. Frokost basert på lokale råvarer, og hyggelige medarbeidere. Perfekt. Tror aldri jeg har følt meg så verdsatt og ivaretatt som gjest på noe annet hotell, og jeg har reist mye. All honnør og stor takk til alle som gjorde vårt opphold så braMona

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, monak565
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018

Hei Mona
Tusen takk for tilbakemeldingen. Vi forsøker alltid å alltid å gå ett skritt lengre for våre gjester og skal alltid ha tid til gjestene våre når de er hos oss. Veldig glad for at dere satte pris på maten vår. Vi har jobbet i mange år for å komme dit vi er i dag, men vi blir aldri ferdig med å utvikle lokalvare konseptet vårt.

Håper dere får en fin sommer og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

MVH

Johannes

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser