Lørdag ettermiddag ankom vi hotellet. Vi var fire voksne personer. Jeg hadde dessverre glemt å melde fra at vi ønsket middag på hotellet denne kvelden. Dette ble ordnet på en utmerket måte i tillegg til et stort privat selskap denne kvelden. Vi fikk bord i biblioteket, en meget hyggelig kelner som ivaretok oss på en utmerket måte. Selv kokken serverte oss et par av rettene, og tok seg tid til en prat😊Maten var velsmakende og av lokale råvarer. Etter middagen nøt vi noen deilige timer ute på terrassen. Flott utsikt. Her ble vi også fulgt opp jevnlig av vår dyktige kelner. All honnør til henne. Rommene vi hadde leid var oppgradert og med flott utsikt over Gudbrandsdalslågen og Gudbrandsdalen. Ulempen var at terrassen var lokalisert rett nedenfor våre rom. Dette medførte en del støy fra øvrige gjester som ønsket å benytte natten til sosial hygge og kos. En henvendelse til resepsjonen løste dette på en utmerket måte både for gjester som hadde behov for å sove, og for gjester som ønsket det sosiale. Frokost basert på lokale råvarer, og hyggelige medarbeidere. Perfekt. Tror aldri jeg har følt meg så verdsatt og ivaretatt som gjest på noe annet hotell, og jeg har reist mye. All honnør og stor takk til alle som gjorde vårt opphold så bra😊Mona