Arne
Anmeldelse av Nermo Hotell Hafjell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 10. des. 2019
Dato for oppholdet: desember 2019
Romtips: Jeg ville valgt et hjørne!
5,0 av 5 boblerRom
Johannes N, EierNermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. des. 2019
Hei
Tusen takk for din tilbakemelding. Det er stor forskjell å sove en god og dårlig seng. Hos oss er det viktig at man skal sove godt og da må en god madrass. For oss er vertskap viktig og du skal bli sett når du kommer hjem til oss.

1.0 km fra Nermo Hotell Hafjell
1.1 km fra Nermo Hotell Hafjell
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
0.8 km fra Nermo Hotell Hafjell
14.0 km fra Nermo Hotell Hafjell
Neighbourhood
1.0 km fra Nermo Hotell Hafjell
    1.5 km fra Nermo Hotell Hafjell
    Bassengområde med utsikt til lekeplass
    6.5 km fra Nermo Hotell Hafjell
    Se flere hoteller i Øyer
    Anmeldt 9. desember 2019

God service, nydelig mat og fine rom. Det er andre gang jeg bor på Nermo og jeg trives så godt på hotell som har en historie. De ansatte gjorde alt for at vi skulle ha et behagelig opphold. Jeg anbefaler Nermo på det sterkeste.

Dato for oppholdet: desember 2019
    Takk, sangerpaatur
    Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Hei og tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Vi jobber hardt hver dag med å være et godt vertskap for våre gjester og da er det hyggelig å få slike tilbakemeldinger.

Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Dette er en perle i Gudbrandsdalen. Hotellet har en utrolig sjarm. Rommene er bra og maten er god. Kort vei til det meste rundt Hafjell. Veldig ulikt de store hotell-kjedene. Her er det stort nok, men samtidig veldig personlig. Anbefales!

Dato for oppholdet: november 2019
    Takk, Trond D
    Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019

Hei Trond
    Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding.

Mvh

Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Bra service, fin plass og god mat👌🏻
    Ligger flott til i Gudbrandsdalen med kort vei til Lillehammer, Hunderfossen og selvfølgelig alpinbakkene. Vi trives veldig godt på Nermo og bruker hotellet både gjennom jobb og privat.

Dato for oppholdet: november 2019
    Takk, hennings749
    Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2019

Hei
    Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Vi har et sterkt fokus på vertskap og ikke minst har vi en filosofi der det meste du får å spise av oss skal være hjemmelaget håndverksmat.

Anmeldt 24. september 2019

Her får du alt du ønsker av et hotell. Meget gode senger, utrolig hyggelig betjening og vertskap. Mat som er kortreist, som har god kvalitet og som er laget fra bunnen av. Tradisjonsrikt hotell som har fulgt med i tiden. Jeg gir det mine beste anbefalinger.

Dato for oppholdet: september 2019
    Takk, ErikAune
    Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2019

Hei Erik
    Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Alltid like hyggelig å ha dere på besøk.

Mvh

Anmeldt 12. september 2019

Overnattet en natt på Nermo hotell i forbindelse med tur til Hunderfossen sommer 2019. Vi ble positivt overrasket over hvor fint og koselig det var, da bildene på bookingssidene ikke får dette godt nok frem. Godt bevart bygg med fantastisk utsikt. Med et oppvarmet basseng og golfanlegg hadde eldstemann på åtte år det veldig gøy. Vi angret på at vi ikke hadde booket overnatting to netter. Middagen fikk vi ute på terrassen og på menyen var det grillmat.
    Vi hadde booket pakke med inngang til Hunderfossen+overnatting standard rom, men ble møtt av at vi hadde fått et rom med høyere standard- noe som gjorde opplevelsen enda bedre:)
    Må også nevne superhyggelig betjening- spesielt resepsjonisten.
    Ekstra poeng fra oss for hyggelig betjening og oppgradering av rom.
    Tusen takk for oss- vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Beriic
    Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Veldig hyggelig at dere koste dere hos oss. Svømmebassenget var nytt av året og et ledd i at vi hele tiden jobber med å utvikle produktet vårt. Ekstra hyggelig at dere ble tatt vare på av folkene våre, de er de viktigste vi har.

Med ønske om en strålende høst og så er dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.