Erling J Hammerstad
Dato for oppholdet: februar 2020
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Johannes N, EierNermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. mars 2020
Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Synd vi ikke kan holde åpent i disse svært krevende og spesiell korona-tider, men det kommer mange fine skidager også neste sesong.

1.0 km fra Nermo Hotell Hafjell
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
0.8 km fra Nermo Hotell Hafjell
1.3 km fra Nermo Hotell Hafjell
Property building
1.0 km fra Nermo Hotell Hafjell
6.5 km fra Nermo Hotell Hafjell
Gjestfrihet siden 1877 Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon og han fører nå arven videre.
Udsigten fra vort værelse 13/8 2017
14.8 km fra Nermo Hotell Hafjell
Reception lobby
11.1 km fra Nermo Hotell Hafjell
13.9 km fra Nermo Hotell Hafjell
64.0 km fra Nermo Hotell Hafjell
Se flere hoteller i Øyer
Anmeldt 28. januar 2020 via mobile enheter

Vi hadde en samling med 24 selgere i slutten av januar 2020. Formål var faglig opplegg med innslag av personlig tid for å stå på ski

Vi syns vi fikk god valuta for pengene. Gode fasiliteter for diskusjoner og møter. Veldig hyggelig og imøtekommende betjening og fantastisk mat.

Vi anbefaler stedet og kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: januar 2020
Takk, 3allanb
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. januar 2020

Hei og tusen takk for din tilbakemelding det setter vi veldig stor pris på.

Anmeldt 23. januar 2020

Vi har bodd på Nermo flere ganger, både på hotellet og i leilighetene. Utrolig koselig familiedrevet hotell med fantastisk atmosfære, mat og senger.
Leilighetene er veldig funksjonelle for familier med barn på vinterferie, eller flere par som reiser sammen. Det er god plass til alt utstyret i «privat» trappeoppgang (flere par ski, snowboard, akebrett you name it), samt romslig gang med tørkeskap så man slipper å ha vått og dampende tøy overalt inne i leiligheten. Kjøkkenet er (overraskende) godt utrustet. Utsikt over OL-mannen fra stuen. Soverommene er relativt romslige, med god oppbevaringsplass til bagger og tøy – noe vi sjelden har erfart andre steder. Svane-senger gir det lille ekstra. Praktisk med valgmuligheter rundt å ta med eget sengetøy og håndklær vs. «leie» fra hotellet. Restauranten på hotellet serverer lokal og førsteklasses mat, så vi vil absolutt anbefale en middag der selv om leilighetene har kjøkken. God plassering ift. de fleste aktiviteter i området: alpint-bakken, skiløyper, turterreng, barneparker og lokalt sentrum med matbutikker.

Romtips: Gå gjerne for de oppgraderte rommene på hotellet (superior/deluxe/upgraded) for den litt ekstra luksuriøse følelsen
Takk, 296christopherl
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2020

Hei

Tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på.

Anmeldt 26. desember 2019 via mobile enheter

Topp sted i flotte omgivelser i nærheten av skibakker og alpint. Fine rom og gode størrelser, rent og pent med mye utstyr på kjøkkenet. Badstu var herlig å komme inn i etter en skitur. Vi kommer tilbake😊

Takk, AnnelineW3
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2019

Hei og tusen takk for din tilbakemelding. Det setter vi veldig stor pris på.

Anmeldt 10. desember 2019

Hjemmelaget mat av ypperste klasse kombinert med et vertskap som ser deg gjør at turen til Nermo blir en fantastisk opplevelse - hver gang! Når eieren i tillegg har valgt å bruke store deler av formuen på Svanemadrasser blir oppholdet en komplett nytelse:-)
Kan anbefales på det aller sterkeste.

Romtips: Jeg ville valgt et hjørne!
Takk, aabraten
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2019

Hei
Tusen takk for din tilbakemelding. Det er stor forskjell å sove en god og dårlig seng. Hos oss er det viktig at man skal sove godt og da må en god madrass. For oss er vertskap viktig og du skal bli sett når du kommer hjem til oss.

Anmeldt 9. desember 2019

God service, nydelig mat og fine rom. Det er andre gang jeg bor på Nermo og jeg trives så godt på hotell som har en historie. De ansatte gjorde alt for at vi skulle ha et behagelig opphold. Jeg anbefaler Nermo på det sterkeste.

Takk, sangerpaatur
Johannes N, Eier på Nermo Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2019

Hei og tusen takk for din tilbakemelding, det setter vi veldig stor pris på. Vi jobber hardt hver dag med å være et godt vertskap for våre gjester og da er det hyggelig å få slike tilbakemeldinger.