Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk humbug”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Reklamerer og gir inntrykk av at dette er en Italiensk restaurant. De burde istedet holde seg til kun å lage kebabtallerken eller pizza. Alt annet er dyrt og av utrolig lav kvalitet. Kjære vene! Til og med husets rødvin smakte surt....

De satser kun på engangsbeøk fra hotellgjester så STYR UNNA!

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, ratata05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (121)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8387 av 121 anmeldelser

Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Helt grei restaurant, men har en enorm meny uten egentlig fokus. Navnet Toscana er litt misvisende all den tid de har både internasjonale retter og tyrkiske retter i tillegg til pasta og pizza, som man kanskje forventer å finne.
Min tyrkiske rett, som jeg ikke husker navnet på, var veldig god, i raus porsjon. De andre i selskapets mat var også god.

Noe for enhver smak.

God stemning, rimelig priser og grei service fra hyggelig betjening.

Tommel opp herfra.

Dato for besøk: september 2018
Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Var her etter ett besøk på Hunderfossen Familiepark. Vi bestilte pasta bolognese, nachos og texmex burger, samt barnepasta. Maten smakte nesten ingenting, noe som kun den minste synes var greit. Virket som om maten var varmet opp i mikrobølgeovn, noe som kan forklare den raske servicen. Ellers var lokalene fine. Kommer ikke hit igjen.

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, kosepus1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2018

Bestilte pizza og biff.. pizzaen var STOR! å smakte nydelig. biffen var mør å god, men kunne kanskje vært litt mer krydret. hyggelige og behjelpelige personale. alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: august 2018
Takk, tisi9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Styr unna (i alle fall pastarettene)!!! Tror de glemte å sile av vannet på pastaen før servering. Fullstendig ihjelkokt pasta og en bolognese-saus uten et snev av smak. Anbefaler på det sterkeste å heller ta turen til varm-/ferskvaredisken på Sparbutikken som har tilhold i samme bygg...

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, StigRS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.