“Ikke bra”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 12 av 15 Restauranter i Øyer
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Maten var særdeles dårlig og servicen under det som normalt kan forventes. Enhver bensinstasjon kan tilby bedre.

1  Takk, Gojiwolf

Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Tok 20 minutter å få meny, tok påfølgende 20 minutter å få drikke. Dette var til kun to personer! Maten var smakløs, men helt okey å fylle magen med. Styr spesielt unna hvis det er mye folk, da de helt tydelig ikke hadde nok ansatte. Det positive var gode priser! :-)

Takk, 757mathiasm
Anmeldt 12. juli 2020

Hyggelig lokale, men maten var trist. Skulle være hovedrett, men så mer ut som forrett. Veldig lite mat til 215 kr. Jeg bestilte Sish kebab, men kjøttet var litt smakløst. Eneste som fikk valuta for pengene var vårt datter på 5 som bestilte pølse og pommes frites.

Takk, anette962
Anmeldt 11. juli 2020

Kan ikke si noe om maten da innehaver nektet å ta imot bestilling fordi han mente vi ikke bestilte nok mat i forhold til antall personer. Vi var to familier på til sammen 9 personer der av 5 barn i alderen 2 - 7 år. Vår bestilling kvalifiserte bare til et bord med 6 stoler og ikke to bord der alle kunne sitte. Vi skjønte fort hvorfor de som satt der rett før oss forlot stedet uten å bestille mat. Har aldri opplevd noe liknende og unner ingen andre å bli behandlet slik. Styr unna!!!

Takk, 245beatak
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Merkelig oppførsel på innehaver, som blant annet baksnakket andre gjester åpent for oss.
Vi fikk også utlevert en stabel tallerkener før maten som det var gammel størknet mat mellom..
OK pizza, men ikke nok til at denne restauranten kan anbefales.

2  Takk, Tbhxyz

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!