Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hold dere unna!!!!”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2020

Dårligere service skal du lete lenge etter! Her bestiller vi en etter en og får tilslutt beskjed om og dra fordi vi først og fremst ikke bestiller nok mat. Vi var 5 stk pluss en liten en på 10 mnd hvor det ble bestilt to barne menyer, to store pizzaer og den siste fikk ikke en gang lov til og bestille før den fantastisk hyggelige servitøren ba oss komme oss ut fordi vi ikke bestilte nok mat.. Dette er tydelig et spisested som livnærer seg på et engangsbesøk og ikke er interessert i og få gode tilbakemeldinger. Så folkens! DERE SOM LESER DETTE, IKKE STOPP FOR OG SPISE HER!!!!

Ser jo forsåvidt at det er veldig mange andre som er kjempe «fornøyde» med servicen de får på denne utrolige restauranten. Så gratulerer så mye med dagen Cafe Toscana Øyer! Av meg så har dere ærlig fortjent -10 i anmeldelse!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, H8755GRmariuss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (103)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3539 av 103 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Bestilte min favoritt rett Biffsnadder forrige søndag, men det jeg fikk var biffsnadder suppe. Peppersausen fløt over hele tallerken og kjøtte var seigt. Skjerp dere. Det verste var at en av de som jobbet der (kanskje sjefen?) sto ved disken og klødde seg i nesen. Styr unna folkens

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, janpJ7484EO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020

Vi var 8 stk. som kjøpte pizza og pasta. Sausen i pastaen var alt for salt og kunne ikke spises.
Pizzaen var helt ok.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 123heidit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Maten var særdeles dårlig og servicen under det som normalt kan forventes. Enhver bensinstasjon kan tilby bedre.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Gojiwolf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Tok 20 minutter å få meny, tok påfølgende 20 minutter å få drikke. Dette var til kun to personer! Maten var smakløs, men helt okey å fylle magen med. Styr spesielt unna hvis det er mye folk, da de helt tydelig ikke hadde nok ansatte. Det positive var gode priser! :-)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 757mathiasm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din