Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middagstips”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her ved 2 anledninger. Spiste bl.a. pizza og pasta. Alle var meget fornøyd med maten. Min favoritt var pizzaen. Kjempegod :)
Barnevennlig.
Hyggelig betjening.
Flotte, lyse og åpne lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 652_ysteini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2933 av 104 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Man kan spise kun pizza her. Tenk på 2ganger hvis du skal bestille noe annnet :( kast penger sorry.
Personaler er helt OK. Men kjøkken er helt ned. :(
Sorry dere må nye kokker

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dincerarac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

På generell basis skjønner jeg ikke hvorfor tyrkiske/kurdiske/arabiske restauranteiere i Norge absolutt må kalle spisestedene sine for "Toscana/Napoli/Milano" etc. Ingenting av det de serverer minner i det fjerneste om italiensk mat (og nei, du kan ikke kalle en gjærdeig med kebabkjøtt på for en "pizza").

Dette stedet er ikke noe unntak. Et sammensurium av gatekjøkken/cafeteria-mat, ispedt pastaretter og tyrkiske innslag. Sistnevnte er altfor dyre (239 for en shishkebab-tallerken, kødder du?) og ville antageligvis ikke blitt servert på noen restaurant i Tyrkia.

Maten var ellers av det kjedelige slaget. Vi fikk en trist burger, ovennevnte shishkebab som smakte ingenting med dvass bulgur, og en rett til som faktisk gikk rett i glemmeboken. Dyrt og middelmådig, alt sammen.

Hadde familien som drifter stedet kalt det for Alanya-grill og fokussert på *god* midtøst-mat, så ville det kanskje vært verdt et besøk til, men slik det er nå er det ikke annet enn vanlig landeveis-røveri som man ser altfor mange steder i distrikts-Norge.

Totalt sett: Sure penger. Hadde jeg bare lest Tripaadvisor før jeg stoppet her...

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TCLech
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Dette va kanskje den verste maten vi har spist! Kjøttet var uspiselig , badet i en saus som var ugjenkjennelig. Dyrt og uspiselig! Styr unna!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Idakr1988
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Valgte Toscana fordi det så mer innbydende ut (fint interiør) enn pizzasjappa over gata men tror vi valgte feil. Ble først møtt av en hyggelig kvinnelig servitør men så overtok en skikkelig uengasjert og sur herre ansvaret for bordet vårt. Menyen er kjempediger med både italiensk og tyrkisk mat og vi mistenker at det ville gått bedre om vi hadde valgt noe tyrkisk. Men vi valgte pasta og det angret vi på. Først fikk vi drikke og én av oss valgte iste i stedet for brus. Den så vi ble helt i glasset fra en eldoradoflaske og den var til alt overmål varm når den ble servert. Det er maks uproft. Når pastaen (tortellini) kom, viste det seg at det var ferdigpasta og ikke hjemmelaget. Det er jo spiselig men ikke det du forventer på en restaurant. Tror de burde satse på heltyrkisk og mye færre retter. Kanskje med pizza (eller pidebrød) i tillegg. Uansett blir det en av pizzasjappene på den andre siden av veien neste gang.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Trinelie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din