“Helt greit”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Anmeldt 28. juli 2020

Helt grei mat og OK service. Stort pluss for å tilby vegetarretter, og brødet som kom med pastaen var kjempegodt. Barnemenyen var stusselig. Kunne med fordel tilbudt litt sunnere alternativer/tilbehør.

Takk, KariTurist2020

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her ved 2 anledninger. Spiste bl.a. pizza og pasta. Alle var meget fornøyd med maten. Min favoritt var pizzaen. Kjempegod :)
Barnevennlig.
Hyggelig betjening.
Flotte, lyse og åpne lokaler.

1  Takk, 652_ysteini
Anmeldt 28. juli 2020

Man kan spise kun pizza her. Tenk på 2ganger hvis du skal bestille noe annnet :( kast penger sorry.
Personaler er helt OK. Men kjøkken er helt ned. :(
Sorry dere må nye kokker

Takk, dincerarac
Anmeldt 28. juli 2020

På generell basis skjønner jeg ikke hvorfor tyrkiske/kurdiske/arabiske restauranteiere i Norge absolutt må kalle spisestedene sine for "Toscana/Napoli/Milano" etc. Ingenting av det de serverer minner i det fjerneste om italiensk mat (og nei, du kan ikke kalle en gjærdeig med kebabkjøtt på for en "pizza").

Dette stedet er ikke noe unntak. Et sammensurium av gatekjøkken/cafeteria-mat, ispedt pastaretter og tyrkiske innslag. Sistnevnte er altfor dyre (239 for en shishkebab-tallerken, kødder du?) og ville antageligvis ikke blitt servert på noen restaurant i Tyrkia.

Maten var ellers av det kjedelige slaget. Vi fikk en trist burger, ovennevnte shishkebab som smakte ingenting med dvass bulgur, og en rett til som faktisk gikk rett i glemmeboken. Dyrt og middelmådig, alt sammen.

Hadde familien som drifter stedet kalt det for Alanya-grill og fokussert på *god* midtøst-mat, så ville det kanskje vært verdt et besøk til, men slik det er nå er det ikke annet enn vanlig landeveis-røveri som man ser altfor mange steder i distrikts-Norge.

Totalt sett: Sure penger. Hadde jeg bare lest Tripaadvisor før jeg stoppet her...

1  Takk, TCLech
Anmeldt 27. juli 2020

Dette va kanskje den verste maten vi har spist! Kjøttet var uspiselig , badet i en saus som var ugjenkjennelig. Dyrt og uspiselig! Styr unna!

1  Takk, Idakr1988

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!