Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Usmakelig mat”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet i går da det var stengt i restauranten på hotellet. Jeg og samboeren bestilte to typer tyrkisk kebab, shis og noe lignende. Begge bestilte med biff kjøtt. Hun fikk kylling og ba om ny som heldigvis kom fort. Guttungen spiste pølse og Pommes frites og var veldig fornøyd. Vi derimot fikk noen retter som smakte paprika og salt. Dette var virkelig dårlig og en kebab på Grünerløkka smaker himmelsk i forhold. Mesteparten av maten ble ikke spist opp.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, jorare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2731 av 106 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Menyen var alt for lang med mat fra både Tyrkia og Italia. En noe rar kombo. Pizza var ok men pasta rett smakte bare sukker.. Fikk også servert majones som Dipp til pizza. Da vi spurte om det da det sto hvitløk dressing i menyen fikk vi skjedde om at de var tomme... Når vi skulle betale og ønsket å splitte retningen begynte betjeningen å bli ufine og kunne ikke slutte retning og skyldte på at de hadde for mye på gjøre... Amatør sted!!! Vi tok stede kun fordi det lå nær hotellet... Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, monas517
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Helt grei mat og OK service. Stort pluss for å tilby vegetarretter, og brødet som kom med pastaen var kjempegodt. Barnemenyen var stusselig. Kunne med fordel tilbudt litt sunnere alternativer/tilbehør.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KariTurist2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her ved 2 anledninger. Spiste bl.a. pizza og pasta. Alle var meget fornøyd med maten. Min favoritt var pizzaen. Kjempegod :)
Barnevennlig.
Hyggelig betjening.
Flotte, lyse og åpne lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 652_ysteini
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Man kan spise kun pizza her. Tenk på 2ganger hvis du skal bestille noe annnet :( kast penger sorry.
Personaler er helt OK. Men kjøkken er helt ned. :(
Sorry dere må nye kokker

Dato for besøk: juli 2020
Takk, dincerarac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din