Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020

Elendig mat. Utrolig dårlig kjøkken. Smakløst. Mye bedre med en pølse i kiosken. Maten smaker kun fett

Dato for besøk: september 2020
Takk, cyprusloveheidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (106)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 106 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Hva skal man si ? Ølen smakte, men ellers var dette ikke bra. Rekene til forrett helt greie. Til hovedrett ble anbefalt Kebab med lam, men fikk tørt oksekjøtt. Pizzaen var heller ingen høydare.
Uffamei.

Dato for besøk: september 2020
Takk, tomr33441
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Elendig opplevelse. Barnemenyen kom med rå kylling... måtte likevel betale og ingen unnskyldning... Dette stedet går kun rundt pga beliggenhet og at de ikke har gjentagende kunder!

Nevner også at forretten med reker var gummiaktig. Ellers var hovedrettene smakløse.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Kristine S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Besøkte stedet i går da det var stengt i restauranten på hotellet. Jeg og samboeren bestilte to typer tyrkisk kebab, shis og noe lignende. Begge bestilte med biff kjøtt. Hun fikk kylling og ba om ny som heldigvis kom fort. Guttungen spiste pølse og Pommes frites og var veldig fornøyd. Vi derimot fikk noen retter som smakte paprika og salt. Dette var virkelig dårlig og en kebab på Grünerløkka smaker himmelsk i forhold. Mesteparten av maten ble ikke spist opp.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, jorare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Menyen var alt for lang med mat fra både Tyrkia og Italia. En noe rar kombo. Pizza var ok men pasta rett smakte bare sukker.. Fikk også servert majones som Dipp til pizza. Da vi spurte om det da det sto hvitløk dressing i menyen fikk vi skjedde om at de var tomme... Når vi skulle betale og ønsket å splitte retningen begynte betjeningen å bli ufine og kunne ikke slutte retning og skyldte på at de hadde for mye på gjøre... Amatør sted!!! Vi tok stede kun fordi det lå nær hotellet... Kommer aldri tilbake.

Dato for besøk: august 2020
Takk, monas517
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din