Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ALTSÅÅÅ...”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hold dere unna... generelt service og mat 0/10. bestilte «black and white»-biff. Hvitt og Rødt kjøtt med smakløs pettersaus (fra boks?) og bearnaise BLANDET i hverandre! Umulig å se hva som var hvitt/rødt kjøtt. Salat ved siden av som man også får på alle kebabsjapper (isbergsalat, tjukke skiver tomat og noen skiver agurk)

Vår datter bestilte en barnepizza som kom halvstekt og smakløs.

Sure bortkastede penger! Stikk heller på circle K. De har ofte kampanjer på varmmat og- mer mat for pengene her!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Daniel T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1822 av 117 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Ramlet innom trøtt og sliten. Fikk ikke det store inntrykket før vi fikk maten.
Maten var meget tilfredsstillende. Store porsjoner og god mat. Hamburgeren, carbonara, og første forrett var meget bra. Spagetti bolognese var vel ikke av den beste. Mye veske og lite mat.
Brødet og hvitløk smøret var Max . Fire retter med en brus og en øl 846kr er helt innafor.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, UnnS11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Jeg og samboer dro og bestilte burger tallerken. Fikk tørr burger, vissen og gammel salat og helt ujevn kuttet også. Burgerkjøttet var tørt og smakløst. Mc donalds burgerne var mye saftigere. Anbefaler ikke å dra dit ! Veldig kvalmt å servere gammel vissen salat, det var det første synlige. Så er prisene veldig høye i forhold til matkvalitet. Ikke verdt det!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, cwi545
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021

Er du glad i god service og god mat? Ikke gå hit.

Besøkte plassen med familien og var klar for både biffsnadder, nuggets og spaghetti. Tror jeg telte 10 små biffbiter mellom alt tilbehøret, smakte i tillegg nesten ingenting. Spaghetti med utrolig lite kjøttdeig som lå i et bad med vannsaus?? Om noe heter det…
Utrolig dårlig.

Ikke var de interessert i å ta imot tilbakemeldinger uten og bli frekk tilbake. De sa at det var mye folk og mye stress. Spurte om kvaliteten på maten trengte å bli dårligere fordi det var mye folk, fikk bare til svar at slik er det bare.

Han gadd ikke dele opp regningen per familie heller da vi kunne vippse til hverandre isteden. Latterlig.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, Thomasep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Forferdelig mat.. betalte 800kr for 2 retter + barnemeny. Dårlig service. Mannen som serverte oss kom å spurte oss hvordan maten smakte. Jeg var litt for snill når jeg svarte, men jeg sa at kjøttet ikke smakte noe og var seigt. Han sa at de ikke krydrer maten siden ikke alle liker det. Latterlig.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, jonaN7593QZ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.