Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forferdelig service”
Anmeldelse av Cafe Toscana

Cafe Toscana
Vurdert som nr. 11 av 12 Restauranter i Øyer
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2021

Treg service, toro saus, frossen brokkoliblanding til biffen.. Biffen var så som så.. Da vi skulle bestille dessert fikk vi beskjed om att bordet allerede var lovt vekk til andre som sto utenfor og ventet.. Barna våre fikk slikkepinne som trøst... Styr for guds skyld unna dette stedet og heller reis på en av de to resturantene ovenfor.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Dagstian92
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (117)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 117 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021

Bestilte pepper biff middag, var skrubb sulten så bestilte like godt 400gr.
Fikk to biffer ikke en stor, å den skulle være medium, men var skosåle som bada i noe som skulle være pepper saus.
Det var to liter mel vann som biffen svømte rundt i.
Er så sta så må eta opp maten, men når over halve biffen var kunn seigt og J... måtte jeg gi opp, biffen kan muligens være en dæv grevling som Di har funnet på E6.
Styr unna og bruk penger heller på noe annet, vil mye mere heller anbefale varm disken på spar.
Er det værste jeg har smakt og så sinnsykt dyrt.
P. S. Salaten som fulgte med tror jeg ikke Di unge som jobber der greier og skjære opp og muligens funnet i containeren til Spar da den er gratis der.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 602stiant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Sannsynligvis noe av det verste vi har spist. Bestilte fem retter for Take away. Burger og pølse var helt greit, men brødet seigt og chipsen understrekt. Kebaben smakløs og tørr, og nachosen var helt elendig; kjøttdeig uten krydder, nachochips, mais, ost og noe som skulle forestille salsa - men som i realiteten var ketchup - på toppen. Rett og slett uspiselig, vi endte opp med å kaste det meste. Kr 800 ut vinduet, kommer ikke til å stoppe der igjen.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Bjørn M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Hold dere unna... generelt service og mat 0/10. bestilte «black and white»-biff. Hvitt og Rødt kjøtt med smakløs pettersaus (fra boks?) og bearnaise BLANDET i hverandre! Umulig å se hva som var hvitt/rødt kjøtt. Salat ved siden av som man også får på alle kebabsjapper (isbergsalat, tjukke skiver tomat og noen skiver agurk)

Vår datter bestilte en barnepizza som kom halvstekt og smakløs.

Sure bortkastede penger! Stikk heller på circle K. De har ofte kampanjer på varmmat og- mer mat for pengene her!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Daniel T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Ramlet innom trøtt og sliten. Fikk ikke det store inntrykket før vi fikk maten.
Maten var meget tilfredsstillende. Store porsjoner og god mat. Hamburgeren, carbonara, og første forrett var meget bra. Spagetti bolognese var vel ikke av den beste. Mye veske og lite mat.
Brødet og hvitløk smøret var Max . Fire retter med en brus og en øl 846kr er helt innafor.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, UnnS11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Cafe Toscana, så også på

 

Har du vært i Cafe Toscana? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.