Helt forferdelig opplevelse. Etter en ventetid på 50 minutter så måtte jeg gå inn og spørre om hvor det ble av maten vår. Det var travelt til dem men når 5 bord rundt oss hadde bestilt mat etter oss og fått maten og i tillegg spist opp fikk jeg nok.
Ble møtt av en helt forfjamset type som spann sirkler rundt seg selv og såvidt klarte å karre opp noen norske gloser. Han kunne etter nye 15 minutter ventetid fortelle meg at bestillingen hadde forsvunnet men at den var ferdig om 5 minutter.
Kyllingnuggets til datteren, pasta tortelini til fruen og en pepperbiff til meg.
Ikke noe av dette sto til pris, kvalitet eller smak.
Biffen var helt smakløs uten pepper, dynket i noe som lignet en utvannet brunsaus. Feil potet fikk jeg også. Helt forferdelig.
Kyllingnuggets… fire lunka nuggets totalt uten smak, helt sikkert varmet i micro.
Tortelini som minnet om en tomatsuppe med pasta, og skinkebiter i. Utvannet og smaksløst dette og.
Og for og ikke snakke om prisen. Selv etter jeg fikk avslag pga. ventetid og 2 brus som plaster på såret så måtte vi ut med gode 800,- for noe som hadde fått helstrøm til og rive av seg det siste håret han har.
Styr unna!