“God mat”
Anmeldelse av Pellestova Restaurant

Pellestova Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 15 Restauranter i Øyer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Vi valgte å gå en tur I området og å spise lunsj her. Vi var begge fornøyd med maten og det var store porsjoner sånn at vi ble begge passelig mett. Vi kommer gjerne tilbake.

1  Takk, mortenn738

Anmeldt 29. juli 2019

Vi har vært på Pellestova restaurant flere ganger tidligere, og gjennomgående har vi vært godt fornøyd både med kvalitet og service. Men dessverre, vi synes å merke en nedadgående tendens nå. Særlig gjelder dette kjøkkenets prestasjoner. Vi spiste hhv entrecote og fjellørret, og verken porsjonsstørrelse eller presentasjon imponerte oss. Smaksmessig var alt på det jevne, Prisnivået både på mat og vin har økt ganske mye. Alt i alt, opp imot våre forventninger på forhånd, var vi ganske skuffet denne gang.

Takk, mush26
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

En noe begrenset meny, i tillegg ikke ørret på menyen den andre kvelden vi spiste der.
Dette er jo forståelig men torsk som erstatning valgte vi ikke.
Spiste entrecôte første kvelden og den var perfekt.
Du behøver ikke kjøpe de dyreste vinene her, men utvalget er bra.
Betjeningen er hyggelig og servicen er bra, men det mangler litt her og der for at vi skal gi topp score.

Takk, 769rolfh
Anmeldt 1. juli 2019 via mobile enheter

Presentabelt lokale, deilige stoler. Velsmakende måltid og flott tilberedt måltid. Hyggelig personale som var serviceinnstilt. Litt støy i matsalen fra gjester som hadde fått litt mye i glasset.

Takk, jannickeb94
Anmeldt 6. februar 2023 via mobile enheter

Dato for besøk: februar 2023

Reisende som så på Pellestova Restaurant, så også på

Har du vært i Pellestova Restaurant? Del dine erfaringer!