Forrett og hovedrett med anbefalt vin.
Forrett:
Røkt elg veldig god, men lite elg og mye loff.
Bisque m ørret var god, men litt mye fusion med indisk masala.
Kamskjell var smakløse, og jordskokkpuréen som er god, overdøver den milde smaken.
Hovedrett:
Generelt så fremstår hovedrettene prefabrikkerte og smakløse.
Biff indrefilet var overstekt og smakløs, og ga en tørr smak på tungen. Peppersausen virket som den var fra Toro og laget med vann. Tilbehøret var smakløst. Retten ble sendt tilbake.
Elgen var mør og hadde god smak, men var lunken når den ble servert. Rødkål, antatt med kanel, smakte godt og var et fint og innovativt tilbehør. Potetmosen fremsto oppvarmet og konsistensen var tett og kornete.
Camembert (varmet/grillet) med tilbehør var godt, men mengden gjør at det fort blir mektig og ensformig. Den tilhørende salsaen er svært frisk og smaksrik, og sammen med godt, ristet brød, så redder dette retten. I tillegg så tilfører rotgrønnsakene en ytterligere balanse til osten.
Kveite med portvinssaus kunne ha vært godt, men fisken er tørr og smakløs. Hvis fisken var fersk, og ikke frossen, så er det uansett godt gjort av kokken. Potetene virker som de kommer fra lake i bøtte (storkjøkken) og er ikke gode. Det som er godt, og hever (en evt god) retten, er den friske, syltede løken og portvinssausen.
Betjeningen er hyggelig, men uoppmerksom. Servitøren kommer aldri og sjekker om biffen er stekt etter bestilling, noe den ikke er. Til slutt, etter at de to andre er snart ferdig, så får vi kontakt med betjeningen. Siden peppersausen ligner en dårlig versjon av Toro, så bes det om kveite i stedet. Det går uten problemer, men det tar lang tid å få en ny rett og de andre har da spist opp sin mat. Rødvinen til biffen blir drukket opp i sosialt samvær med selskapet, og da kveiten blir servert, så blir det aldri tilbudt eller servert vin til kveiten, noe den tørre fisken kunne ha trengt.
Ved betaling ble vi tilbudt et ostefat fra kjøkkensjefen, noe vi naturlig takket nei til. Dessverre var det ikke dette vi kom for, og vi var heller ikke villig til å koste på oss en tilhørende vin til 5.000,- som sannsynlig ikke ville ha reddet dette produktet heller.
En stor og dyr vinkjeller kunne ha druknet sorgen, men selv vinflasker til 26.000,- hadde ikke hjulpet på denne maten.