Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
meten
Ski, Norge
Anmeldelse av Scandic Hafjell
3,0 av 5 boblerAnmeldt 30. mars 2013
0.3 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gjestfrihet siden 1877 Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon og han fører nå arven videre.
  • ZenHotels.com
    kr 2 304
1.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
0.9 km fra Scandic Hafjell
Neighbourhood
  • Agoda.com
0.7 km fra Scandic Hafjell
    1.3 km fra Scandic Hafjell
    Bassengområde med utsikt til lekeplass
    5.9 km fra Scandic Hafjell
    Se flere hoteller i Øyer
    Anmeldt 29. mars 2013

Vanligvis rund i kantene og realistisk til forventinger, men dette er uten tvil det dårligste hotellet jeg har bodd på i Norge.

Har reist mye, men aldri skrevet en anmeldelse, men dette er i særklasse det værste jeg har opplevd.

Dato for oppholdet: april 2012
    3  Takk, Frode M
    Anmeldt 28. mars 2013

Bor nå på rom 181, at man kan drømme om å kunne ta 1700 kr natten her er utenfor enhver fatteevne. Ligger oppi bilveien i et veldig lite hyggelig rom. Elendig mat i buffeten og sure ansatte som ikke ville forsøke ordne 20 kr til biljardspill (ikke mulig ta ut ved siden av å betale for drinker). Her bor vi ikke igjen.

2  Takk, krfje
    Anmeldt 13. mars 2013

Bestilte familierom, fikk loftsrom i 3etg like over hovedinngangen. Masse folk som røyket ved inngangen, rommet ble fylt av sur røyk fra disse nikotinavhengige menneskene. Dårlig aircondition på rommet. Madrassene kan ikke være skiftet siden OL i '94 møkkete og fæle.

Ellers et bra hotell.

Dato for oppholdet: august 2012
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sovekvalitet
    Takk, KennethF430
    RichardPaulsen, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mars 2013

Hei Kenneth F – Vi forsøkte og finne deg opp i våre bookingsystemer men kunne ikke finne ditt navn. Først så ønsker jeg og beklager at rommet ikke sto til forventningene som du/dere fikk i 3 etg. Vi har 210 rom og mange forskjellige kategorier. Alt i fra store familierom til små og noen suiter. Det jeg vil anbefale deg og gjøre er å gi oss beskjed mens du bor hos oss sånn at vi får muligheten til å rette opp i dette. Når det gjelder røyking ved hovedinngangen er det forbudt men vi ser at noen gjester bryter denne loven. Jeg har i dag informert alle ansatte om at vi må bli flinkere til å informere våre gjester om røykeforbudet. Vi har en flott røykeplass for røykere bak hotellet. Her har de også varmekabler i taket osv. Ellers er jeg glad for at du skriver at vi er et bra hotell. Vi ser på alle gjestetilbakemeldinger som svært viktig. Vi bruker dette i vårt evalueringsarbeid for å bli ennå bedre. Quality Hotel & Resort Hafjell er pusset opp for flere millioner kroner. Ny restaurant, smak studio, nyoppusset lobby, felles arealer, resepsjon, nytt treningssenter, svømmebasseng, skiprepp og en ny stor barsalong som passer til hyggelige sammenkomster.

Anmeldt 8. mars 2013

Fryktelig lite og dårlig rom. Oppkastlukt som var helt grusom når vi kom inn o tommet, men lite hjelpsomhet å hente i resepsjonen. Det heller ikke på når det lå brødsmuler og hår i sengen når jeg tok av dynen. Hit drar vi nok ikke igjen.

• Renslighet
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    4  Takk, Kari12345
    RichardPaulsen, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mars 2013

Takker for tilbakemelding i forbindelse med deres opphold. For oss er slike tilbakemeldinger svært viktig. Jeg blir utrolig lei meg når jeg leser din tilbakemelding, så fint om du tar direkte kontakt med meg på telefon: 41414999 eller richard.paulsen@choice.no Ønsker å høre mer om deres opphold - Det er viktig for oss. Når det gjelder rommet så har vi mange forskjellige typer rom alt i fra store familierom til mindre dobbeltrom. I disse dager har vi fra 400-500 gjester hver dag i hotellet. Quality Hotel & Resort Hafjell har vunnet flere internasjonale priser innen service og hotellprodukt. Det betyr at vi holder høy gjestefokus og arbeider heletiden for å bli ennå bedre. Håper å høre fra deg. Vi er kun fornøyd når gjestene våre blir fornøyde.

Anmeldt 1. mars 2013

Vi var fire jenter på ferie med våre barn en weekend. En hyggelig velkomst i resepsjonen, som også var innredet på en varm og innbydende måte med kule louge møbler og peis, var vårt førsteinntrykk. Rommene var helt ok. Middels størrelse og eget bad med dusj og toalett. Vi brukte dagene på å være på fjellet, som hadde gondol helt opp hvor det var fantastiske langrennsløyper, barna fikk også aket på akebrett nederst i bakken, svømme i det varme og barnevennlige bassenget på hotellet, trene i det fine treningsstudioet og være på Hunderfossen vinterpark ( ett eldorado for barn ). Det er også hvert å nevne en meget bra frokost, masse å velge og eget kokk som lagde omelett etter eget valg og nydelig a la carte til middag. En drink til bra musikk for oss mødrene i baren mens barna så film i eget barnerom var heller ikke å forrakte. Alt i alt en vellykket vinterferie. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: februar 2013
    • Reisetype: Reiste med familie