Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 126
Vis tilbud
TripadvisorUSD 126
Official Hotel
Booking.comUSD 126
Hotels.comUSD 126
Priceline
Orbitz.comUSD 126
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (798)
Filtrer anmeldelser
799 resultater
Vurdering fra reisende
223
238
188
103
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
223
238
188
103
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
151156 av 799 anmeldelser
Anmeldt 10. november 2018

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Erik F, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 8. november 2018

Vi ankom hotellet ca kl 2200 og ble møtt av en hyggelig betjening. Hun smilte og ønsket oss velkommen. Hun ga oss noe info om hvor ting var plassert i bygget og avsluttet men hvor vi skulle går for å finne rommet vårt.
Inne på rommet ble vi skuffet. En type stol som ikke kunne brukes til stol og et bad som har stort behov for oppussing. Skittent og en del brunt i hjørnene inne i dusjen.
Utsikten fra vinduet var ikke mye å skryte av. Vi var plassert inni en bakgård slik at når vi tittet ut av vinduene, så vi rett i en hvit mur og ei trapp.
Frokosten var ok. Lite med brød så det ble skalker med pålegg til frokosten.
Det ble med denne ene natten her.

Romtips: Be om rom høyt oppe vist det er mulig.
Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, KayL1062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik F, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2018

Hei Kay L

Først takk for at dere fant veien til Scandic Hafjell. Hyggelig å lese at dere ble tatt veldig godt imot. Alle våre 210 værelser gjennomgikk en betydelig renovering vår/sommer 2017. Det samme med badene så egentlig litt overrasket her. Vi har kvalitetssikret værelset og kan forsikre om at det ikke ligger igjen noen rester eller skitt. Vedr. utsikten, spør gjerne etter et værelse med utsikt opp mot alpinsenteret ved neste anledning. Håper vi kan få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning, også til en frokost vi får jevnt over gode tilbakemeldinger på.

De aller beste hilsener
Erik Fostervoll, Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Erik F, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. oktober 2018

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Erik F, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 8. oktober 2018

Hotellet ligger nær Hunderfossen og Lilleputthammer . Personalet i resepsjonen er vennlig.Det er mange aktiviteter for barn, til og med klatrevegg i rommet.Bassenganlegget er rent og tiltalende.Meget bra hotell for familier med små barn.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, mmaehl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Erik F, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Hei Morfar 2018

Takk så mye for at dere valgte å besøke oss i høstferien. Og takk for at du har tatt deg tid til anmeldelse her på Tripadvisor. Hver eneste skoleferie har vi egne opplegg for barna. Det er blitt tatt veldig godt imot og det skal vi fortsette med. Takk for øvrig at du nevner vårt personale så positivt. De er virkelig helt unike alle sammen. Jeg er veldig stolt.

Håper vi ses snart igjen og tillater meg å nevne at de beste prisene finner du på hotellets egen nettside.

Med ønske om en fortsatt god høst. På gjensyn.

De aller beste hilsener
Erik Fostervoll. Hotelldirektør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser