Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 165
Vis tilbud
TripadvisorUSD 165
Booking.com
Hotels.comUSD 165
PricelineUSD 165
eDreamsUSD 165
Orbitz.comUSD 165
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (797)
Filtrer anmeldelser
797 resultater
Vurdering fra reisende
223
237
187
103
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
223
237
187
103
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5459 av 797 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Booking:
Opplever at kontroll er fraværende allerede ved booking av hotellrom. Vi ønsker connected rooms da vi er familie på 6 og har tre dobbeltrom. Etter utveksling av e-post hele tre ganger mange dager før ankomst får vi noen timer før ankomst endelig bekreftet at dette var i orden. Ved innsjekk samme kveld fikk oppleve at dette ikke var i orden. Skuffende og ikke uproblematisk.

Mat:
Vi ser også at mat som kjøpes nede i restauranten fraktes rykende og klar for servering via/om kø av våte gjester og nye hotellgjester i resepsjonen, noe som er en forunderlig praksis uavhengig av korona eller ei.

Frokost:
Hotellet har også en frokostsal hvor betjening gjør så godt de kan, men som dessverre tidvis ser ut som en slagmark.

Rom:
Det reklameres med nyrenoverte rom, noe som stemmer og vi tenker dette ser bra ut og fungerer godt. Det er derimot fortsatt baderom i fra 80 eller 90-tallet, eller tidligere noe som trekker noe ned.
Gode senger og rommene oppleves som ryddig og kule.

Lobby:
Noe hektisk og kaotisk lobby med med lett blanding av badegjester, hotellgjester, matretter inn og ut.
Restauranten og baren som også er i samme rom er en blanding av gamerom, barnekino og bar.. en salig og merkelig miks.

Takk for oss:
En stor takk til dere som jobber på hotellet, vi ser dere gjør så godt dere kan, men det ser ut til at det ikke er lagt opp til at dere skal lykkes.

Våre erfaringer tilsier at vi ikke kan anbefale dette hotellet videre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Tbhxyz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei,

Takk for tilbakemeldingen av ditt opphold. Vi tar dine betraktninger med oss videre i arbeidet med å utvikle hotelldriften.
Det er godt å høre at personalet var hjelpsomme og hyggelige. Vi bestreber oss etter å yte god service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Var der med to barn (3 og 6 år) midt i koronatiden, og synes de særlig avviklet frokosten på en god måte med fastsatte tider. Hyggelig og behjelpelige ansatte, og alt var rent og fint. Ungene synes det var helt topp med eget spillrom og svømmebassen.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, mkonstali
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Det er godt å høre at personalet var hjelpsomme og hyggelige. Vi bestreber oss etter å yte god service.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020 via mobile enheter

Kanskje ikke det lureste hotellet på sommeren, men vi skulle ha en enkel og rimelig overnatting på veien videre nordover. Dette er i koronatiden, nesten alle spritpunktene på hotellet var tomme, selv den ved inngangen! Utrolig dårlig uteområde, ikke engang en krakk ved inngangsdøra! Og et hotell som diskriminerer de som vil ha en sigarett! Røyker ikke selv, men de er vel betalende gjester de også. Ellers så uteområdene skikkelig ustelte ut! Koster ikke mye og gjøre noe med det! Dårlig frokost!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tores694
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei,
Takk for tilbakemeldingen av ditt opphold. Vi tar dine betraktninger med oss videre i arbeidet med å utvikle hotelldriften.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 5. juli 2020

Kombinasjonen av corona-situasjon og nedbemanning ga oss et kaotisk inntrykk av hotellet. Dårlig avvikling av middagsbestilling (kun 1 på jobb, 400 gjester) og dårlig avvikling av frokost. Mye venting. Ukoselig restaurantområde og iskaldt vann i bassenget. Pluss for beliggenhet og veldig hyggelig (men overarbeidet) personale. Gode senger og fint rom!

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, evylonne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Tusen takk for din tilbakemelding etter ditt opphold.
Vi tar dette på største alvor og har gjort endringer på vårt buffetoppsett, økt antall ansatte på jobb, samt endret tider slik at færre slipper inn om gangen for at dette ikke skal skje igjen. Vi har tydelige og strenge retningslinjer for å ivareta dette, og gjør vårt ytterste for at gjester og ansatte skal ha det trygt hos oss.
Vi beklager på det sterkeste at denne situasjonen oppsto.

Mvh Anne-Mette, Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser