Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Alina B
Anmeldelse av Scandic Hafjell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 25. juli 2020
Anne-Mette Moldal, General ManagerScandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. aug. 2020
Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Setter stor pris på alle rosende og hyggelige ord fra dere.

Velkommen tilbake!
    kr 1 292
    kr 1 161
0.3 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
kr 2 177
  • eDreams
    kr 2 177
0.9 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gjestfrihet siden 1877 Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon og han fører nå arven videre.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    kr 1 170
11.9 km fra Scandic Hafjell
Se flere hoteller i Øyer
Anmeldt 23. juli 2020

Utrivelig personal i resepsjonen og mye bråk om natten og tidlig morgen. Lytte rom, og slitte rom. Vi var første gang på ferie ved Lillehammer og angrer veldig på at vi ikke tok inn på annet hotell. Det gikk heller ikke å klage .

• Rom
Takk, hildes985
Anmeldt 19. juli 2020

Hotellet og rommene begynner å bli slitt. Pluss for badekar. Putene kan vel best beskrives som slappe.
Noen uapettitelige flekker på stoler og senger.
Litt for kaldt vann for barn i svømmehallen. Søppeldunk og askebeger plassert rett under vinduet vårt.
Pga restriksjoner i frokostsalen valgte vi matpakker. Første dagen var det både grovbrød og rundstk, dagen etter fikk vi kun loff!! Lite mettende, ei heller sunt. Hyggelige og hjelpsomme ansatte, fin beliggenhet ift butikk, Lilleputthammer og Lekeland.

• Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, verass2020
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi tar med oss både ris og ros videre i utviklingen av vårt hotell.

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening i resepsjon og restauranten. Eller lite med «hei» etc. fra øvrig personell. Det gir jo vanligvis en bekreftelse på at alt ikke er på stell.
Fint rom men slitt og et bad som burde vært bedre rengjort.
Bra gjennomført frokost ut i fra forutsetningene med Covid.
Grei snackbar i resepsjon.
Spiste middag i baren. Sløv betjening og servering. Kjedelig mat. Dårlig pizza.
Slitent spillerom, men bra med storskjerm og filmer for de minste.
Kaos og skittent i bassenget. Virkelig ikke bra!
Bra beliggenhet til dagligvare og andre serveringssteder. 3 min å kjøre til Hunderfossen. 10-15 min til trivelige Lillehammer.

1  Takk, Adventures67

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Helt ok overnatting. Ba om å få badekar, noe vi fikk! Likevel var det uhyggelig at det ved ankomst å store svarte hår i badekaret. Ellers manglet frokosten bacon, og scandic hafjell er nok ikke et hotell jeg hadde dratt på med mindre jeg hadde barn og var forberedt på støy! Positivt var det at betjeningen var hyggelige og hjelpsomme! Og at hotellet nå nærme E6. Styr unna restauranten utenfor ved parkeringen, spis heller på hotellet :-)

Takk, 757mathiasm

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på.
Det er godt å høre at personalet var hjelpsomme og hyggelige. Vi bestreber oss etter å yte god service.

Anmeldt 11. juli 2020

Ble møtt med en varm velkomst og ett godt inntrykk. Og også frokosten synes jeg var godt gjennomført med tiltakene som var gjort!

Hadde bestilt rom for 4 og fikk kun sengeplass og puter for 3.

Jeg og fruen prøvde biffen på a la carte på kvelden,den bestilte vi M- men etter en god stund fikk vi da servert rene skosålen, Dette sa jeg i fra om men fikk da beskjed i en kvass og uakseptabel tone om at vi fikk hva vi hadde bestilt. Diskuterte litt med servitøren men måtte sette ned foten og si klart ifra om at dette ikke var grei oppførsel. Mer drikke på bordet som en "beklagelse". Selv ba jeg ikke om noe ting ekstra ei heller ikke ny mat men mener en ordentlig håndtering av situasjonen og en respektiv unnskyldning hadde vært på sin plass.

Synes også det å kalle seg "barnehotel" er noenlunde drøyt da det eneste vi fant av ting for barn å gjøre var å få sin gratis is i resepsjonen (veldig fint og stort pluss) og ett lite rom med bare automatmaskiner som sluker tom lommeboka.

Stor takk til resepsjonistene for en hyggelig velkomst og utsjekk for både barn og voksen. Men ellers neitakk vi kommer ikke tilbake.

Takk, 291stianv