Laveste priser for ditt opphold
USD 150

• Sovekvalitet
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Anmeldt 25. juli 2020

Hadde lest masse tilbakemeldinger om dette hotellet på vei dit og ble litt skeptisk på hva vi skulle komme til.
Men det vi kom til var totalt annerledes.
Var en super fin Hotel til en familie på 3. Ja det var mye folk MEN det er felles ferie og da er det mye folk.
En ting skal huskes er at vi som skal forholde oss til smittevernregler, det er ikke hotellets feil at folk ikke følger disse!
Super fin personalet med god service.
God frokost og fin område for å bade.
Fine rom og ja støy på et Hotel kommer med ved å bo så sentralt
Anbefales

Takk, 954alinab
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Setter stor pris på alle rosende og hyggelige ord fra dere.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 23. juli 2020

Utrivelig personal i resepsjonen og mye bråk om natten og tidlig morgen. Lytte rom, og slitte rom. Vi var første gang på ferie ved Lillehammer og angrer veldig på at vi ikke tok inn på annet hotell. Det gikk heller ikke å klage .

Takk, hildes985
Anmeldt 19. juli 2020

Hotellet og rommene begynner å bli slitt. Pluss for badekar. Putene kan vel best beskrives som slappe.
Noen uapettitelige flekker på stoler og senger.
Litt for kaldt vann for barn i svømmehallen. Søppeldunk og askebeger plassert rett under vinduet vårt.
Pga restriksjoner i frokostsalen valgte vi matpakker. Første dagen var det både grovbrød og rundstk, dagen etter fikk vi kun loff!! Lite mettende, ei heller sunt. Hyggelige og hjelpsomme ansatte, fin beliggenhet ift butikk, Lilleputthammer og Lekeland.

• Sovekvalitet
    • Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, verass2020
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2020

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Vi tar med oss både ris og ros videre i utviklingen av vårt hotell.

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig betjening i resepsjon og restauranten. Eller lite med «hei» etc. fra øvrig personell. Det gir jo vanligvis en bekreftelse på at alt ikke er på stell.
Fint rom men slitt og et bad som burde vært bedre rengjort.
Bra gjennomført frokost ut i fra forutsetningene med Covid.
Grei snackbar i resepsjon.
Spiste middag i baren. Sløv betjening og servering. Kjedelig mat. Dårlig pizza.
Slitent spillerom, men bra med storskjerm og filmer for de minste.
Kaos og skittent i bassenget. Virkelig ikke bra!
Bra beliggenhet til dagligvare og andre serveringssteder. 3 min å kjøre til Hunderfossen. 10-15 min til trivelige Lillehammer.

1  Takk, Adventures67

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.