Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 114
Vis tilbud
ScandicHotels.com
USD 113
Vis tilbud
Destinia.com
USD 101
Vis tilbud
Booking.comUSD 114
Hotels.comUSD 114
PricelineUSD 114
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (821)
Filtrer anmeldelser
821 resultater
Vurdering fra reisende
228
243
197
105
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
228
243
197
105
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5560 av 821 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Det var mye rødalger i dusjens fuger, fikk tilbud om bytte av rom, dusjen i dette rommet var ikke noe bedre! Ble veldig skuffet, for jeg planlegger en tur for storfamilien med barn og barnebarn. Vi hadde lyst å bruke dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, farm0r5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det er viktig for oss. Jeg beklager at renholdet på badet ikke var utført på en tilfredsstillende måte, dette vil jeg følge opp internt hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Jeg har aldri vært borti et mer støyete hotell. Tross korona: fullt. Av støyete, overtrøtte og sutrete barn. Våre unger som prøvde å legge seg til vanlig leggetid fikk ikke sove fordi det var så bråkete. Rommet var varmt, så vinduene måtte jo stå oppe.
Noen coronatiltak var iverksatt, men feks selvbetjening av braincooler og is er vel ikke helt innafor?
Skuffa over mangel på bacon til frokost.
Det var synd, for hotellet har fin beliggenhet og mye for unga! Resepsjonsgutten var veldig hyggelig :)

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, veronicag1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Sommeravslutningen ble ikke helt som vi drømte om desverre og vi avslutter vårt 3 dagers forhåndsbetalte opphold etter 1 natt. Dette var dessverre bortkastede penger. Ble tatt godt i mot og fikk en raskt og problemfri innsjekking, men rommet var lite, senga til 7 åringen var en slags sammenleggbar stol som han nektet å sove i, telefonen virket ikke og TV’n hadde mye pågående signalfeil hvor bilde frøys hele tiden. I tillegg er der mye støy fra veien, og vinduene er nødt til å være åpne da det ikke finnes annen ventilasjon, og heller ikke på badet. Omgivelsene og hotellets fasiliteter forøvrig er fine og har ingen ting å klage på her. Men er du avhengig av et godt rom med litt plass mer en det en 3.klasses lugar i bunnen av Danskebåten- ikke sov her!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, jorare
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Overnattet 4 netter på dette hotellet. Hyggelig og Service innstilte personal i resepsjon, men annet personell var så som så.. Hygiene var heller ikke bra, spesielt med tanke på den pågående COVID-19 pandemien vi står ovenfor. Det var flekker på teppene overalt, spesielt en spy lignende flekk av noe som så ut som rødvin rett ved sengen. Den var ikke fjerne eller ble fjernet under oppholdet. De vasket heller ikke sengetøyet i løpet av oppholdet.. Noe som veldig ekkelt og hadde forventet bedre renhold i disse tider. Det er vanlig med litt søl med smp barn og da hadde jeg forventet ren seng til dagen etter..Den siste dagen ble også håndkleene bare slengt på toalett.. Ikke engang hengt opp føltes ikke veldig trygt å være her med tanke på smitte.. Badebasenge på hotellet var kaldt og det var ingen rutine for rullering i basene annet enn Max antall på 10 personer av gangen.syntes det burde vært mer kontroll fra personalets side. Ikke var det såpe i dispenseren på de på ynkelige dusjene som var der heller.. Gjestene ellers på hotellet var også dårlig på avtand. Og siden det var trangt ved resepsjonen ble det fort veeeldig trangt der. Umulig å overholde noen avstand sånn det var lagt opp til fra hotellets side. På frokosten fikk men utdelt tider for mat men frokosten ellers var som en vanlig hotell frokost. Helt kaos, overfylt og for det meste buffe. Veldig skuffet over oppholdet!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, monas517
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Setter pris på rosende ord om vår resepsjon. Beklager så mye at renholdet ikke var tilstrekkelig utført, her har vi klare rutiner som skal følges. Vi tar med oss både ros og ris videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser