Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Geir A
Anmeldelse av Scandic Hafjell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 11. aug. 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, General ManagerScandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. aug. 2020
Hei,

Takk for din konstruktive tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Velkommen tilbake til oss!
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 617
  • Priceline
0.3 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Room with a view in the second floor.
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 301
  • Hotels.com
1.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 961
  • Priceline
0.9 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • eDreams
  • Agoda.com
1.4 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 202
  • Booking.com
5.2 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Hotels.com
  • Priceline
  • eDreams
6.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 264
  • Booking.com
5.9 km fra Scandic Hafjell
10 minutes walk to the lake from our hotel
Bli belønnet med One Key
  • eDreams
  • Vio.com
  • Expedia.com
15.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    0.7 km fra Scandic Hafjell
      1.3 km fra Scandic Hafjell
      Se flere hoteller i Øyer
      Anmeldelser (945)
      Filtrer anmeldelser
      945 resultater
      Vurdering fra reisende
      260
      270
      230
      125
      60
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Flere språk
      Vurdering fra reisende
      260
      270
      230
      125
      60
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      128133 av 945 anmeldelser
      Anmeldt 10. august 2020

      Det var mye rødalger i dusjens fuger, fikk tilbud om bytte av rom, dusjen i dette rommet var ikke noe bedre! Ble veldig skuffet, for jeg planlegger en tur for storfamilien med barn og barnebarn. Vi hadde lyst å bruke dette hotellet.

      Dato for oppholdet: august 2020
      • Reisetype: Reiste som et par
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, farm0r5
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

      Hei
      Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det er viktig for oss. Jeg beklager at renholdet på badet ikke var utført på en tilfredsstillende måte, dette vil jeg følge opp internt hos oss.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 10. august 2020

      Jeg har aldri vært borti et mer støyete hotell. Tross korona: fullt. Av støyete, overtrøtte og sutrete barn. Våre unger som prøvde å legge seg til vanlig leggetid fikk ikke sove fordi det var så bråkete. Rommet var varmt, så vinduene måtte jo stå oppe.
      Noen coronatiltak var iverksatt, men feks selvbetjening av braincooler og is er vel ikke helt innafor?
      Skuffa over mangel på bacon til frokost.
      Det var synd, for hotellet har fin beliggenhet og mye for unga! Resepsjonsgutten var veldig hyggelig :)

      Dato for oppholdet: august 2020
      • Reisetype: Reiste med familie
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
      Takk, veronicag1990
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

      Hei,
      Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 10. august 2020

      Dato for oppholdet: august 2020
        • Verdi
        • Sted
        • Sovekvalitet
        • Rom
        • Renslighet
        • Service
      Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

      Sommeravslutningen ble ikke helt som vi drømte om desverre og vi avslutter vårt 3 dagers forhåndsbetalte opphold etter 1 natt. Dette var dessverre bortkastede penger. Ble tatt godt i mot og fikk en raskt og problemfri innsjekking, men rommet var lite, senga til 7 åringen var en slags sammenleggbar stol som han nektet å sove i, telefonen virket ikke og TV’n hadde mye pågående signalfeil hvor bilde frøys hele tiden. I tillegg er der mye støy fra veien, og vinduene er nødt til å være åpne da det ikke finnes annen ventilasjon, og heller ikke på badet. Omgivelsene og hotellets fasiliteter forøvrig er fine og har ingen ting å klage på her. Men er du avhengig av et godt rom med litt plass mer en det en 3.klasses lugar i bunnen av Danskebåten- ikke sov her!

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      2  Takk, jorare
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

      Hei,
      Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

      Overnattet 4 netter på dette hotellet. Hyggelig og Service innstilte personal i resepsjon, men annet personell var så som så.. Hygiene var heller ikke bra, spesielt med tanke på den pågående COVID-19 pandemien vi står ovenfor. Det var flekker på teppene overalt, spesielt en spy lignende flekk av noe som så ut som rødvin rett ved sengen. Den var ikke fjerne eller ble fjernet under oppholdet. De vasket heller ikke sengetøyet i løpet av oppholdet.. Noe som veldig ekkelt og hadde forventet bedre renhold i disse tider. Det er vanlig med litt søl med smp barn og da hadde jeg forventet ren seng til dagen etter..Den siste dagen ble også håndkleene bare slengt på toalett.. Ikke engang hengt opp🤮 føltes ikke veldig trygt å være her med tanke på smitte.. Badebasenge på hotellet var kaldt og det var ingen rutine for rullering i basene annet enn Max antall på 10 personer av gangen.syntes det burde vært mer kontroll fra personalets side. Ikke var det såpe i dispenseren på de på ynkelige dusjene som var der heller.. Gjestene ellers på hotellet var også dårlig på avtand. Og siden det var trangt ved resepsjonen ble det fort veeeldig trangt der. Umulig å overholde noen avstand sånn det var lagt opp til fra hotellets side. På frokosten fikk men utdelt tider for mat men frokosten ellers var som en vanlig hotell frokost. Helt kaos, overfylt og for det meste buffe. Veldig skuffet over oppholdet!

      Dato for oppholdet: august 2020
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, monas517
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

      Hei,

      Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Setter pris på rosende ord om vår resepsjon. Beklager så mye at renholdet ikke var tilstrekkelig utført, her har vi klare rutiner som skal følges. Vi tar med oss både ros og ris videre.

      Rapporter svar som upassende
      Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
      Vis flere anmeldelser