Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Scandic Hotels
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
ZenHotels.com
kr 1 377
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
alexandramw2020
Anmeldelse av Scandic Hafjell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 17. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.3 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Room with a view in the second floor.
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 098
  • Hotels.com
1.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
1.4 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
5.2 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.9 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
  • eDreams
6.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
5.9 km fra Scandic Hafjell
10 minutes walk to the lake from our hotel
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Vio.com
15.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.7 km fra Scandic Hafjell
Booking.com
  • Agoda.com
1.3 km fra Scandic Hafjell
Se flere hoteller i Øyer
Anmeldelser (926)
Filtrer anmeldelser
926 resultater
Vurdering fra reisende
258
265
223
123
57
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
258
265
223
123
57
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
113118 av 926 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020

Vi hadde ett veldig bra opphold her i Juli.
Veldig bra mottagelse i resepsjonen når vi ankom hotellet, bra førsteinntrykk og det er viktig.
Vi hadde noen tilleggs ønsker ved ankomst, og det ble ordnet på strak arm.
Rommet var rent og ryddig, det bør nok ha f.eks. aircondition på rommene da det kan bli varmt om sommeren.
Nå hadde ikke vi vindu mot E6, så vi hadde vinduet åpent.

Nå ligger hotellet veldig fint til med tanke på flere aktiviteter i området.

Frokosten manglet egg og bacon, ellers så var det bra utvalg av både brød, rundstykker og pålegg.
Buffèt har jo vært forbudt nå frem til 15/7 pga covid-19, så frokost tilbudet var akseptabelt
Veldig bra med forskjellige tider vedr. frokost pga covid- 19, bordene ble ryddet raskt og trengte man noe så ble det ordnet.

Viktig at de ansatte påpeker at voksne mennesker må ta antibac før de går inn i frokostsalen, ( burde være unødvendig ) men noen tror jo at de er udødelige.

Svømmebassenget hadde en restriksjon på 10 stk. i vannet, dette ble ikke overholdt Det var ansatte innom som sjekket men ingen kommentar ble gitt.
Det er lov å snakke til folk:).
Nå er det jo selvfølgelig ikke nødvendig å invitere hele slekta ned i bassenget fordi barnebarnet skal bade litt.
Men når folk ikke klarer å tenke selv så må de irettesettes.

Veldig fornøyd med oppholdet, og vi kommer tilbake .

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, geira981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,

Takk for din konstruktive tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Det var mye rødalger i dusjens fuger, fikk tilbud om bytte av rom, dusjen i dette rommet var ikke noe bedre! Ble veldig skuffet, for jeg planlegger en tur for storfamilien med barn og barnebarn. Vi hadde lyst å bruke dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, farm0r5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det er viktig for oss. Jeg beklager at renholdet på badet ikke var utført på en tilfredsstillende måte, dette vil jeg følge opp internt hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Jeg har aldri vært borti et mer støyete hotell. Tross korona: fullt. Av støyete, overtrøtte og sutrete barn. Våre unger som prøvde å legge seg til vanlig leggetid fikk ikke sove fordi det var så bråkete. Rommet var varmt, så vinduene måtte jo stå oppe.
Noen coronatiltak var iverksatt, men feks selvbetjening av braincooler og is er vel ikke helt innafor?
Skuffa over mangel på bacon til frokost.
Det var synd, for hotellet har fin beliggenhet og mye for unga! Resepsjonsgutten var veldig hyggelig :)

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, veronicag1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser