Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 108
Vis tilbud
Booking.com
USD 107
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Destinia.com
USD 95
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 107
Hotels.comUSD 108
PricelineUSD 107
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (819)
Filtrer anmeldelser
819 resultater
Vurdering fra reisende
228
242
196
105
48
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
228
242
196
105
48
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5257 av 819 anmeldelser
Anmeldt 17. august 2020

Meget fornøyd med hotellet.
Det var god frokost, fine hotellrom, god kvalitet, og ikke minst, utrolig god service.
Den er kjempe nær til parkene i området, og har mange fasiliteter når butikker gjelder.
Anbefaler den stert!

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, alexandramw2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Anmeldt 11. august 2020

Vi hadde ett veldig bra opphold her i Juli.
Veldig bra mottagelse i resepsjonen når vi ankom hotellet, bra førsteinntrykk og det er viktig.
Vi hadde noen tilleggs ønsker ved ankomst, og det ble ordnet på strak arm.
Rommet var rent og ryddig, det bør nok ha f.eks. aircondition på rommene da det kan bli varmt om sommeren.
Nå hadde ikke vi vindu mot E6, så vi hadde vinduet åpent.

Nå ligger hotellet veldig fint til med tanke på flere aktiviteter i området.

Frokosten manglet egg og bacon, ellers så var det bra utvalg av både brød, rundstykker og pålegg.
Buffèt har jo vært forbudt nå frem til 15/7 pga covid-19, så frokost tilbudet var akseptabelt
Veldig bra med forskjellige tider vedr. frokost pga covid- 19, bordene ble ryddet raskt og trengte man noe så ble det ordnet.

Viktig at de ansatte påpeker at voksne mennesker må ta antibac før de går inn i frokostsalen, ( burde være unødvendig ) men noen tror jo at de er udødelige.

Svømmebassenget hadde en restriksjon på 10 stk. i vannet, dette ble ikke overholdt Det var ansatte innom som sjekket men ingen kommentar ble gitt.
Det er lov å snakke til folk:).
Nå er det jo selvfølgelig ikke nødvendig å invitere hele slekta ned i bassenget fordi barnebarnet skal bade litt.
Men når folk ikke klarer å tenke selv så må de irettesettes.

Veldig fornøyd med oppholdet, og vi kommer tilbake .

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, geira981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,

Takk for din konstruktive tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Velkommen tilbake til oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Det var mye rødalger i dusjens fuger, fikk tilbud om bytte av rom, dusjen i dette rommet var ikke noe bedre! Ble veldig skuffet, for jeg planlegger en tur for storfamilien med barn og barnebarn. Vi hadde lyst å bruke dette hotellet.

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, farm0r5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det er viktig for oss. Jeg beklager at renholdet på badet ikke var utført på en tilfredsstillende måte, dette vil jeg følge opp internt hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Jeg har aldri vært borti et mer støyete hotell. Tross korona: fullt. Av støyete, overtrøtte og sutrete barn. Våre unger som prøvde å legge seg til vanlig leggetid fikk ikke sove fordi det var så bråkete. Rommet var varmt, så vinduene måtte jo stå oppe.
Noen coronatiltak var iverksatt, men feks selvbetjening av braincooler og is er vel ikke helt innafor?
Skuffa over mangel på bacon til frokost.
Det var synd, for hotellet har fin beliggenhet og mye for unga! Resepsjonsgutten var veldig hyggelig :)

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, veronicag1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2020

Hei,
Takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser