Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 119
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 119
Vis tilbud
Destinia.com
USD 115
Vis tilbud
ScandicHotels.comUSD 119
Hotels.comUSD 119
TravelocityUSD 119
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (858)
Filtrer anmeldelser
858 resultater
Vurdering fra reisende
240
251
205
110
52
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
240
251
205
110
52
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4146 av 858 anmeldelser
Anmeldt 22. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 21. juli 2021

Hadde en familetur her,rommene hadde forsåvidt bra størrelse,men er småslitne.Ligger rester av gammel skitt ved fuger i dusjen.Renholdspersonale springer i gangene,og fullt belegg,så de har nok mye å gjøre.Personale, kan bli flinkere til å hilse,og ønske velkommen.Det har mye å si for kundene.Det står mye antibac ut,og det er bra.Men som andre har skrevet,hotellet virker småslitent,og har hatt bra av en oppgradering.Hotellet har god beliggenhet,i forhold til Hunderfossen.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Anne Marie R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Hei,
Takk for tilbakemeldingen av ditt opphold. Vi tar dine betraktninger med oss videre i arbeidet med å utvikle hotelldriften.

Mvh Anne-Mette, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2021

Hotellet bærer preg av å bære gammelt.
Ekstremt ekle tepper, som fikk hele familien tette i nesa. Små rom. Lite å gjøre for små barn (2 -4 år)
Ikke mulig kjøpe middag eller lunsj på hotellet. Usunne alternativer i "sentrum" og lite småbarnevennlige restauranter.

Hadde bestilt familierom som var allergivennlig. Fikk 3 person rom, med nok støv bak ovnen til at jeg selv vasket det vekk, man må visstnok ring på forhånd for å få vite at de IKKE har allergivennlig familierom.

Middels serviceinnstilt personale.

Grei frokost

Best bli hjemme.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, katrine h
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Hei
Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Jeg beklager at renholdet ikke var utført på en tilfredsstillende måte, dette vil jeg følge opp internt hos oss.

Mvh Anne-Mette, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2021

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, Daglig leder på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2021

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Gammelt å slitt.
Hadde familierom i 2.etg. Dette var veldig lite for en familie på 4. Rom ca 12kvm, veldig slitt bad. Med unger på 1 og 3 år (reiseseng) er dette for trangt.
Eneste positive med rom, gode senger.
Elendig service i loungen/baren.
Ok frokost (som man forventer i Norge).

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, globebuster
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anne-Mette Moldal, General Manager på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2021

Hei
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding..

Mvh Anne-Mette, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser