Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
2,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerService
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front OfficeScandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. juli 2024
Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid. Vi er glad for å kunne tilby våre gjester gratis parkering. Takk for dine konkrete punkter på det du ikke var fornøyd med, da vet vi hva må bli bedre på.

Ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anne-Mette, General Manager
  • Trip.com
0.3 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gjestfrihet siden 1877 Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon og han fører nå arven videre.
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    kr 2 252
1.0 km fra Scandic Hafjell
Gratis Wi-Fi
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
kr 2 650
11.9 km fra Scandic Hafjell
Se flere hoteller i Øyer
Anmeldt 1. juli 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front Office på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2024

Anmeldt 30. juni 2024

Anmeldt 24. juni 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front Office på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2024

Anmeldt 25. mai 2024

Vi booket et superiorrom til 1600kr. Det var det absolutt ikke verdt. Vi fikk et rom med dobbelseng, to lenestoler og en mikroskopisk minibar, der det knapt var plass til noen få flasker med vann. Der var kun et bittelite nattbord og et enda mindre bord. Dette var et rom som vart reklamert for som perfekt til barnefamilier. Det må i så tilfelle vere en familie uten eiendeler, for der var ingen plass å sette fra seg. På badet luktet det mugg og lampen over vasken virket ikke. Vi lette etter en telefon for å kontakte resepsjonen, men der var ingen. Vi måtte gå til resepsjonen og de skulle sende noen for å skifte lys. En renholder kom på døren og sa at det ikke var mulig å fikse lyset, da lampen var ulovlig. Vi svarte at det skal nå vel ikke gå utover gjestene, ved å måtte ha et nærmest mørklagt bad. Slik er det for alle gjestene, ikke bare Dere, var svaret. Da svarte vi at dette er for dårlig, verken lys på badet eller bord. Da svarte renholderen, at vi burde heller klage til noen som hadde bedre betalt enn henne. Dette hotellet har pusset fint opp i fellesarealene rundt resepsjonen og resten er helt nedslitt. Forresten forstår vi godt hvorfor der ikke er telefon på rommet. Da slipper de kanskje en del av de mange klagene fra gjestene. Anbefaler heller Scandic Lillehammer Hotell, som dessverre var fullt denne dagen.

Dato for oppholdet: mai 2024
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, 162trinel
Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front Office på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2024

Hei,

Takk for at du delte opplevelsen din med oss. Det hjelper oss til å bli bedre på det vi gjør.
Trist å høre at oppholdet ditt hos oss ikke stod til forventningene .
Selvfølgelig er dette ikke hotellopplevelsen vi ønsker å tilby våre gjester, og vi har tatt skritt for å forhindre at det skjer igjen.

Mvh Anne-Mette, General Manager

Anmeldt 30. mars 2024

Høy servicegrad fra det hyggelige personale vi møtte, fra ankomst til avreise.
Gode rom og knallgod frokostbuffet.
Godt tilrettelagt for barnefamilier med basseng, spillrom og andre aktiviteter som bordtennis og trampoliner.
Perfekt beliggenhet i forhold til ulike servicetilbud.

Dato for oppholdet: mars 2024
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Takk, JanLilloDahl
Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front Office på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mars 2024

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Vi setter stor pris på alle rosende og hyggelige ord fra dere.

Mvh Anne-Mette, General Manager