markusf0ss
Anmeldelse av Scandic Hafjell
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. juli 2024
Dato for oppholdet: juli 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front OfficeScandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. juli 2024
Hei,
Tusen takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid. Takk for dine konkrete punkter på hva du likte hos oss, og punkter med forbedringspotensialet.

Ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anne-Mette, General Manager
0.3 km fra Scandic Hafjell
Gjestfrihet siden 1877 Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon og han fører nå arven videre.
1.0 km fra Scandic Hafjell
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
0.9 km fra Scandic Hafjell
5.9 km fra Scandic Hafjell
    1.3 km fra Scandic Hafjell
    Se flere hoteller i Øyer
    Anmeldt 2. juli 2024

Et supert hotell, men de plasserte oss på det dårligste rommet først. Vi fikk byttet til et oppgrafert rom
    Rarty at de behandler oss som er kunder på lever tra og bruker disse hotellene ofte

Takk, Supergjest
    Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front Office på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juli 2024

Hei,
    Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Mvh Anne-Mette, General Manager

Anmeldt 1. juli 2024

Vært her flere ganger før men aldri på sommeren. Bærer preg av sommer vikariater. Resepsjonisten var så konsentrert med å gjøre det riktig på pc ved innsjekk at han ikke klarte å svare på spørsmål eller være imøtekommende samtidig.
    Innendørs arkadespill, innendørs trampoline, lekerom og basseng lot ikke innsjekk påvirke barna ihverfall.
    Leste på nettiden før ankomst at resturanten SMAK hadde a la carte. Fikk kontrabeskjd om at det kun var buffe, men greit nok. Buffe stod av svinekam og fiskesuppe med poteter og grønnsaker, pluss frisk salat. Er det buffe? nei, ikke etter vår mening og ekstra kjipt hvis du ikke spiser svin eller har skalldyr allergi. Buffen var mer spennende i barneavdelingen , med nuggets, pølse, pomfri og pasta. Ostekake til dessert. Spiseområde bar preg av slitasje, urene bord, sofa og vegger. Ved siden av oss stod en ansatt og fylte på pepper og salt børser mens vi spiste. Helt klart ett 3stjernes hotell.

rommet var rent og ok. men døren til badet var ødelagt og ikke ikke ann å lukke. Gadd ikke klage, for dette bør de observere ved renhold selv.

Vært her flere ganger før, men denne gangen ble jeg faktisk litt skuffet.

Takk, Anja Marita S

Hei,
    Tusen takk for din tilbakemelding. Dine synspunkter er viktig for oss og vi setter pris på at du har tatt deg tid. Vi er glad for å kunne tilby våre gjester gratis parkering. Takk for dine konkrete punkter på det du ikke var fornøyd med, da vet vi hva må bli bedre på.

Ønsker dere velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anne-Mette, General Manager

Anmeldt 1. juli 2024

Anmeldt 30. juni 2024

Anmeldt 24. juni 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
    Reception Scandic Hafjell, Guest Services / Front Office på Scandic Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2024