Fin tur

Gondolturen var fin, men for oss som ikke har sykkel med, var det ikke så mye å gjøre på toppen... les mer

Anmeldt 2. august 2021
steven h
Oslo, Norge
Flott naturopplevelse for hele familien

Anmeldt 19. juli 2017
Hanne M
Modum

Anmeldt 19. juli 2017

Gondolen i Hafjell er spennende på sommertid. Å sitte i gondolen på vei opp Hafjelltoppen er en spennende opplevelse for store og små. Turen opp tar omtrent ti minutter og du får en oversikt over områdene rundt. Oppe på området er det en morsom hinderløype for barn og gode turstier. En av turstiene er en diamantjakt med fem poster der barna leiter etter poster gjennom en passe lang tursti. For hver post må de stemple arket de har fått utdelt.

Kafeen oppe der har mye fristende på menyen! Det er også flere benker å sitte på oppe på området.

Det er gjerne litt kaldere på toppen enn nede i Hafjell, så det er greit å ha et lag med klær ekstra.

Prisen opp er også akseptabel. Et fint opplegg for en halv dag med små barn!

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Hanne M
Anmeldt 15. februar 2017

En tur med Gondolen anbefales selv om du ikke har tenkt å stå på alpintski. Selv tok vi langrennturski med oss for å gå innover fjellheimen. Men det var flere med oss som kun skulle gå på fottur i nærområdet rundt Mosetertoppen.

Dato for opplevelse: februar 2017
Takk, unsern
Anmeldt 10. juli 2016 via mobile enheter

Vi overnattet rett ved, og tok en spontan tur til toppen. Prisen var helt innenfor og det var spennende for barna å kjøre gondol. Fantastisk utsikt fra både turen opp og på toppen. På toppen var det et kjempefint lekestativ type mini-klatrepark, skattejakt med premie (hadde ikke tid til å teste denne - det er en tur på ca to km) og en restaurant, I tillegg til at det sikkert er et godt utgangspunkt for tur i fjellet.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, Irenenm
Anmeldt 28. mars 2016 via mobile enheter

Tok en tur opp i påsken, fin tur, kjempebra at barna var gratis, vi tok banen rett ned igjen da vi ikke var kledd for å være på toppen, men gjør det gjerne igjen med bedre klær en annen gang :)

Dato for opplevelse: mars 2016
Takk, anitaj995
Anmeldt 8. desember 2015

Dette er en flott opplevelse. Nydelig utsikt. Kan mer enn gjerne benyttes uten ski - Gondolen opp og ned er supert.

Dato for opplevelse: desember 2015
Takk, SvanhildHavnV