“Det lille ekstra”
Anmeldelse av Fjøset restaurant & bar

Fjøset restaurant & bar
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Øyer
Anmeldt 15. april 2024

Veldig god mat, hyggelig betjening. Vi spiste lasagne og hamburgere. Begge deler var bra, med mye salat og tilbehør. Man fikk til og med pommes frites til lasagne! Det skulle jeg ønske andre gjorde. Vi prøvde også creme brulee og sjokoladefondant. Alt var godt. De gjorde det lille ekstra hele tiden.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Monica Iselin E

Anmeldt 6. april 2024 via mobile enheter

Flinke kokker og hyggelig servitører.
Anbefales for god mat i en avslappet atmosfære✨
Vi spiste Indrefilet, lasagna, lammeskanke, alt perfekt tilberedt.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Christian H
Anmeldt 17. mars 2024

En fantastisk opplevelse. Vi var 4 stk som spiste tapas til forrett og indrefilet til hovedrett, her ble vi anbefalt en Cava til tapasen og en nydelig spansk rødvin til hovedretten. Sammensetningen ble til perfekte smaker for ganen. Dette stedet overgikk alle våre forventninger.

Takk, Rosemarie O
Anmeldt 17. mars 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat og super betjening🤩spiste der to ganger på en uke og fikk like bra opplevelse hver gang😀Biffene var helt perfekt medium minus etter bestilling, grønnsakene akkurat oasse stekt, fantastisk god tapas og paellaen som ble spist ved andre besøk fikk oss til å oppleve Spania på Hafjell🤩 Betjeningen var kunnskapsrike og utrolig hyggelige🤩 Vi kommer garantert tilbake neste gang vi er på Hafjell🌸

Takk, norskpar2017
Anmeldt 16. mars 2024 via mobile enheter

Utrolig bra mat.. kjempehyggelige betjening.. og supert selskap.. dette var besøk no 2 denne uka… ser allerede fram neste gang

Takk, OnAir51778086655

Reisende som så på Fjøset restaurant & bar, så også på

Har du vært i Fjøset restaurant & bar? Del dine erfaringer!