“Veldig hyggelig opplevelse.”
Anmeldelse av Fjøset restaurant & bar

Fjøset restaurant & bar
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Øyer
Anmeldt 2. august 2024 via mobile enheter

God mat og hyggelig atmosfære. Veldig hyggelig betjening. Følte oss veldig godt mottatt. Kan trygt anbefales. Kommer helt sikkert tilbake.

Dato for besøk: august 2024
2  Takk, NorthStar788726

Anmeldt 20. juli 2024 via mobile enheter

Spiste lunsj her en fredag, kun oss som par og et bord til i restauranten. Vi fikk drikken vi bestilte med en gang, maten derimot måtte vi vente i over 45 minutter på. Vi bestilte nachos, bruschetta og spekefat/ostefat. Vi fikk nachos og spekematen først, bruschetta kom en stund etter. Maten var helt ok, litt smakløs og veldig enkel. Ingen oppfølging fra betjeningen underveis, ikke spørsmål om vi ville bestille noe mer å drikke eller noe mer etter at vi var ferdige å spise. Velger nok å gå et annet sted neste gang jeg reiser til Øyer.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, karolineb234
Anmeldt 16. juli 2024

Var der idag og spiste en fjøset burger også spiste vi lomo saltiado og det var helt perfekt, disse to anbefales sterkt.
Veldig hyggelige folk og veldig god kundeservice.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Journey65048275166
Anmeldt 16. juni 2024 via mobile enheter

Var der 2 dager på rad med 3 voksne og 2 barn (3 og 10). Veldig god mat, biff helt rett stekt. Pasta med pesto var også bra. Personlig og god service.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Daniel S
Anmeldt 14. juni 2024 via mobile enheter

Vi var her for lunsj. Spiste biff sandwich, carbonara og kyllinghamburger. Alt smakte helt nydelig og helt topp service fra de ansatte.
Siden maten smakte så godt, så reiste vi tilbake å spiste middag der samme dagen.
Middagen var også helt utrolig! Så her kommer vi tilbake!

Servitøren var kjempe flink med barn og datteren vår på 3 år koste seg veldig!

Dato for besøk: juni 2024
Takk, CecilieLo

Reisende som så på Fjøset restaurant & bar, så også på

Har du vært i Fjøset restaurant & bar? Del dine erfaringer!