Besvart 16. okt. 2018
Hei Therese,
Takk for veldig hyggelig tilbakemelding!
Deilig å være på Hafjell om sommeren. Lunsj på Pellestova , vafler og syltetøy var godt , heller ikke så dyrt . Ungt og hyggelig personale, som så deg, snakket med deg, og ikke bare tok i mot en ordre
Dato for oppholdet: februar 2018
Spør Stein T om Pellestova Hotell Hafjell
Takk, Stein T
Resepsjonen, Front Office Manager på Pellestova Hotell Hafjell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2018
Takk for meget hyggelig tilbakemelding! Vi håper å kunne ønske dere velkommen igjen ved en senere anledning. Vi på Pellestova ønsker deg en riktig fin høst!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Etter en 10km i blåst med to unger måtte vi ha en pitstop med lunsj på pellestova. Første gang der og ble positivt overrasket over interiøret. Betjeningen derimot var slapp og menyen var skrall. Slapp loff baguett til overpris, omelett, salat og noe jeg ikke husker til samme pris som en bra pizza middag nede i dalen. Ikke å anbefale, og neste gang smører vi matpakke!
Spør petterak om Pellestova Hotell Hafjell
2 Takk, petterak
Takk for din tilbakemelding! Vi beklager at du opplevde vår service og vårt vareutvalg som dårlig. Vi på Pellestova jobber daglig for å kunne levere god service, og mener at våre priser er konkurransedyktige som skal samsvare med både gjestens forventning og den opplevelsen man sitter igjen med ved avreise. Vi håper derfor at du tar turen på nytt, og at vi kan rette opp inntrykket du har om oss ved ditt neste besøk. Ønsker deg en riktig fin høst!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
For en flott beliggenhet! Et flott hotell med alt du kan tenke deg, kanskje litt mer smil hos enkelte servitører hadde gjort dette ennå mer minnerikt?? Flotte, rene rom med deilige store senger. Ta turen om du vil ha deilig mat, søvn og turmuligheter. Litt stive priser men la gå, det er ikke hver helg vi er her. Kommer igjen med sykkel eller ski neste gang!
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør 740larserikb om Pellestova Hotell Hafjell
Takk, 740larserikb
Takk for en flott tilbakemelding, det er hyggelig å høre at dere hadde et godt opphold her hos oss! Vi ser frem imot å ønske dere velkommen ved en senere anledning. Øyerfjellet er også fantastisk på vinterstid, og med Pellestova som utgangspunkt så har du tilgang til 600 km med nypreparerte langrennsløyper rett utenfor inngangsdøra og kort vei til Hafjell alpinsenter. Takk for besøket og vi ønsker dere en fortsatt fin høst!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Var innom for en kaffe og vaffel en dag i mars. Kjempefin plass om vinteren når været er topp. Mye folk på finværsdager så man må regne med å vente litt på å få sitteplass. Absolutt verdt en stopp her
Sted
Service
Spør 1986Andre om Pellestova Hotell Hafjell
1 Takk, 1986Andre
Pellestova er fantastisk. De har virkelig fått til dette. Byggene ligger fint i landskapet. Utsikten fra peisestua er fantastisk. Det er flott å sitte der, skue utover, kjenne varmen fra peisen og nyte noe godt. Livet smiler da. Og det er mye godt der. Bra kvalitet på mat. God vinkjeller. Men det er mye folk der også. Man må regne ned at det er fullt på godværsdager og ferietid. Er nok en god idé å bygge ut for dags-/skiturister. Til slutt: Det aller beste er skiløypene. Både mulighetene, terrenget og ikke minst kvaliteten på prepareringen. Topp.
Spør Gullord om Pellestova Hotell Hafjell
Takk, Gullord