Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Etrip
Booking.com
eDreams
Priceline
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (154)
Filtrer anmeldelser
154 resultater
Vurdering fra reisende
81
46
19
8
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
81
46
19
8
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 154 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Flott opphold på Pellestova. Skulle hatt bedre tid til å utforske området rundt, kommer tilbake en annen gang. Fine rom, rent og trivelig - svært god frokost og hyggelig personale. Neste gang vil jeg leie en sykkel og teste sykkelmulighetene.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, burlef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Fantastisk beliggenhet, hyggelig betjening, god service og et kjøkken som virkelig overrasker positivt. Sammen med en vinkjeller av meget høy standard er det ikke mye som slår dette. Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GlobetrotterOslo5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2021 via mobile enheter

Jeg var her kun for å spise lunsj. Bestilte en pastarett , det kunne vært litt mer mat, ble ikke mett. Helt ok mat,
Men ikke noe mer enn det. Koselige ansatte og hyggelig atmosfære :) hotellet virker koselig og her kunne jeg tenkt meg og overnatte om jeg skulle til
Hafjell igjen.

Dato for oppholdet: mars 2021
Reisetype: Reiste med venner
8  Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. oktober 2020

Feiret dåp i Pellekroa, nydelige luftige lokaler! Utsøkt mat og super service! God oppfølging i forkant og under festen.
God plass til alle gjester, fantastisk utsikt, veldig fint med peis.
Tusen takk!

Dato for oppholdet: oktober 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, AndreaT4462
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Utsøkt mat, imponerende vinrom, upåklagelig og profesjonell service, samt dyktig og grundig renhold. Et eksklusivt utgangspunkt for vakre langrennsturer i et uendelig landskap.

Hele familien stortrives tredje året på rad her oppe, selv om stedet naturlig nok ikke er særskilt tilpasset barn. Noe lytt ut i korridor og mellom rom merkes med barn, men Pellestova har totalt sett funnet en tiltalende balanse for store og små.

Hver morgen våknet vi til nypreparerte løyper (les: autobahn).
Hvert spørsmål eller forespørsel blir besvart med en positiv innstilling....og frokosten og middagen har blitt uoffisielle høydepunkter. Eksklusiv og vellaget mat gir energi til lange turer eller passer som velfortjent premie etter en lang dag i fjellet.

Anders m/familie

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 545andersa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser