Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

Vi fikk et flott opphold hos dere i et flott rom med gode senger. I restaurant fikk vi deilig mat i hyggelig atmosfære.
Men det virker som systemene i restauranten ikke fungerer eller dårlig opplæring. Vi booket bord på forhånd men fikk bare venteliste, tross mange ledige bord. Og ellers ble det gjort en grov feil på vår regning etter vårt opphold hvor det var belastet vår middag 2 ganger.
Vi venter fortsatt på at dere rette opp dette og overføre tilgodehavende tilbake på samme kort som ble belastet.

Romtips: Sjekk regningen nøye, så blir dere ikke svindlet.
Takk, Don_Johnsen56
Anmeldt 18. juli 2022

Veldig bra hotell og supert utgangspunkt for stisykling. Bra restaurant, frokost og service. Lun og solrik uteservering utenfor restaurant/peisestue. Brødrister og litt bedre merking på frokostbufféen hadde dratt ytterligere opp...

Takk, SteinBj70
Anmeldt 18. juli 2022

Fint hotell fra utsiden men ble dessverre svært skuffet over hvor slitt rommet var (familierom). Flekkete vegg-til-vegg teppet og låsene på baderomsdøra og døra til mellomgangen var boret ut. Sovesofaen var så kort at 10 åringen måte ligge på tvers.
Lite barnevennlig hotelle generelt.
Frokosten var heller ikke noe å skryte av. Kun en type brød!
Flott utsikt og flotte turstier men for over 2000kr for natta hadde vi forventet noe annet.

Takk, Katrin L
Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Flott hotell med rene fine og gode rom(valgte fjellsuite) Hadde med oss hund og det var supert å ha med hunden her.
Herlige turområder.
Det som trakk ned var renoveringdarbeidet som pågikk i øvste etasje.Startet dagen 06 45 med mye snakking og hoiing på parkeringsplassen like under hotellrommet vårt. Dette på gikk også lørdag morgen. At det må renoveres av og til forstår vi men da kunne de muligens begynne litt senere på morningen.......

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, VidarK36
Anmeldt 15. juni 2022 via mobile enheter

Vi hadde vårt bryllup på Pellestova. Ble godt mottatt med hyggelig bevertning og utsøkt 5 retters middag. Alt var gjort til rette av verten på Pellestova så vi fikk en alle tiders feiring! Bordoppsetting med pynt var tiltalende og festen kunne begynne..

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Jens S