Hotels.com
StayForLong
Expedia.com
eDreams
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Flotte omgivelser, flott utsikt, greie rom (skal jo bare sove der), fin peisestue med dansegulv, grei spisesal (cafeteriatype). Innpakningen rundt årets Vintertango var bra. Selve tangoarrangementet var topp.
Maten var en fryktelig nedtur! Råvarene var der, og det kunne vært godt, men alt var smakløst, manglet tilsmaking og kjærlighet til råvarene. Jeg går ikke i detalj her, men skriver et brev til hotellet med noen konstruktive forslag.
En ting - kom tidlig til frokost, de første får grovbrød, resten får loff! Det holder ikke til skitur eller dansing.

Dato for oppholdet: februar 2020
2  Takk, 822perv
Anmeldt 5. august 2017 via mobile enheter

Fine omgivelser for turgåere sommer og vinter. Nedslitt hotell med betjening stort sett uten kunnskaper i norsk. Det nyoppussede rom hadde bad i 70 talls standard. Forøvrig rent rom med slitte møbler. Vindu for lufting var verken mulig å åpne eller lukke helt. Enkel mat. Dårlig value for money som generell betraktning.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, bjaaroh
Jan B, General Manager på Hornsjø Høyfjellshotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2018

Hei og takk for tilbakemelding.
Jeg håper det gikk bra å gjøre seg forståelig på engelsk. Vi er en blandet forsamling på Hornsjø og snakker vel til sammen ca 24 språk.
Vinduet ditt er skiftet ut :-)

mvh Jan

Anmeldt 18. april 2017

Ble godt tatt i mot av hyggelig og koselige Irene hun var velvilligheten selv vi fikk store rom som var nyrestaurerte og fint innredet men tv mangler på rommet vi var dessverre ikke så mange på hotellet i førte del av påsken kun 6 stk middagen og frokosten var helt grei

Dato for oppholdet: april 2017
2  Takk, mobirek
Svar fra ledelsen:Besvart 3. juni 2017

Hei Mobirek,

Godt å høre at dere hadde et hyggelig opphold hos oss :)

Anmeldt 5. juli 2016

Hornsjø høyfjellshotel ligger i Øyerfjellene, og ligger ca en halv times kjøring fra Øyer. Vi var der på vårparten, lå litt snø igjen noen steder innover fjellet.
Her finnes ro og stillhet. Eneste lyder ute var fuglekvitter og lyden av sau og lam.
Fra spisesal og salonger er det flott utsikt mot Hornsjøvannet og fjellene bakover. På hotellet er det badebasseng og ett lite barnebasseng, det er turløyper når det ikke er snø. Om vinteren er det over 300 km oppkjørte løyper. Hafjell er 18 km borte med alpinløyper for dem som ønsker det.Det går løyper til Pellestova og Guristølen.
Hotellet har levd i mange år, og har historie som Norges største høyfjellhotel med 401 senger. Hotellet er noe slitt, men endel av rommene er pusset opp og har eget bad/toalett.
Maten på hotellet var meget god. Etter turer ute i flott natur smakte maten ekstra godt.
Vi vil gjerne tilbake, men da om høsten for å se de flotte fargene som fjellet har å by på når den årstiden kommer.

Dato for oppholdet: mai 2016
Takk, mai231

Hei, og takk for tilbakemeldingen!
Dere er velkomne tilbake any time. Høstfargene er helt fantastiske - de få dagene vi får ha høst. Vi går som regel fra sommer til vinter på mindre enn 2 uker. I 2017 var min siste skitur i vårsesongen den 19. mai og den første i høstsesongen i siste uka i oktober. Men du har rett, løypene er i verdensklasse, og kan absolutt anbefales! :-)

Anmeldt 10. april 2015

3 dager i påsken 2015. Leide hytten som hører til hotellet. Enkel standard og noe manglende rengjøring. Men svært mye for pengene. Måltidene kan man enten lage selv eller spise på hotellet. Gratis ved og god service hele tiden.
Godt skiterreng for langrenn, og relativt enkelt å komme til alpinanlegget på Hafjell. Ca 25 minutters kjøring med bil.

Dato for oppholdet: april 2015
Takk, MortenW33

Hei Morten,
takk for respons! Gleder meg at dere hadde et godt opphold! Beklager manglende rengjøring! Vi har hevet standarden på rengjøringen siden dere var her. ;-)
I 2017 kunne vi tilby gode langrennsløyper helt til etter 17.mai!!
Velkommen igjen!