Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super kanelbolle med deilig”

Gaiastova Restaurant & After ski
Vurdert som nr. 4 av 12 Restauranter i Øyer
Kjøkken: Norsk, Hurtigmat
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Beskrivelse: Hva med et glass rødvin eller en iskald øl foran peisen? Vi tar imot alle typer gruppe bestillinger kurs, konferanser, firma arrangement og sosiale sammenkomster. Kom inn og nyt et godt måltid i varme og sjarmerende omgivelser i restaurant Spisekammeret. Frisk luft, flott natur og god mat. Hos oss finnes restaurant, peisestue og Gaiabar hvor dere står fritt til å velge fra spennende menyer både til hverdag og fest. På toppen av Hafjell, 950 m.o.h. og helt inntil alpinsenteret ligger Gaiastova. I våre lokaler finnes også heiskortsalg, skiutleie og storkiosk. Ett løypenett med 300 km preparerte langrennsløyper starter på Gaiastova. Kom inn og nyt et godt måltid i varme og sjarmerende omgivelser i vår restaurant eller varm deg på noe godt å drikke foran peisen. Peisestua på Gaiastova er et naturlig samlingssted. Den gir et lunt og varmt inntrykk. Kunsten over peisen er laget av kunstneren Kari Bergvall Heyerdahl, og har tittelen Det magiske fjellet. Vi har også et eget lekehjørne for barn. I vår restaurant, bestående av 2 lokaler, har vi plass for inntil 250 personer. Lunsj Gaiastova er kjent for sine Skiers Lunsj - velsmakende og mettende lunsjretter for aktive skikjørere og skigåere. Fra vår restaurant har du en fantastisk panoramautsikt utover fjellheimen! Overnatting Like i nærheten finnes det leiligheter som kan bestilles via Hafjell Resort. Gaiastova åpner helgen i uke 39 og er åpent i høstferie uke 40. Deretter vil Gaiastova være åpen i helgene frem til sesongstart.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Super kanelbolle med deilig krem, ble fortært i et Gaiastova på sommerføre og sommerfart . Lokalene OK, men litt vel mørke

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, larsj898
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 53 anmeldelser

Anmeldt 28. april 2019

Dyrt og arrogant service. Vi har opplevd bedre tapas enn dette. I følge servitøren har de laget sin egen "spanske" tapas. Ekte spansk tapas er ikke så nøye med. Husets hvitvin finnes ikke - kun en hel flaske. Billigste vin til maten koster nesten 600 spenn og det synes vi er dyrt og "jålete" i fjellheimen. Her bør dere ta dere litt sammen.

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Hyggelig sted med hyggelig betjening. Men tapas restaurant kun åpen fredag og søndag. Kan kun bestilles via mail og er tungvint. Er du heldig svarer de på telefon. Du får da beskjed om å bestille på mail. Men er du heldig å få bestilt, har de god mat. Men pass på at varm mat er varm.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god gulasjsuppe....men vi hadde hørt rykter om verden beste bakte potet. Den fant vi ikke så den bør jo komme tilbake på kartet.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 401p_lk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018

Nydelig plassering på toppen av et flott barneanlegg i Hafjell. Nærhet til langrennsløyper også. Alt ligger til rette for at dette skulle være Hafjells beste spisested.

Det ødelegges av serveringstilbudet. Forferdelig vassen pizza med lite smak, tynn kakao, tørre og gamle vafler. Og alt til en sjokkerende høy pris.

De ansatte hadde helt tydelig en dårlig dag, og var verken lydhøre for berettiget kritikk eller særlig villige til å gi et lite smil og yte normal og forventet service i kjøpssituasjon.

Fine lokaler, gode sittegrupper. Toalett ned en bratt trapp når de fleste besøkende kommer i tunge alpinstøvler er ikke veldig gunstig.

Må opp mange knepp før vi gidder å legge igjen penger her igjen. Da blir det heller niste i bakken.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gaiastova Restaurant & After ski, så også på

 

Har du vært i Gaiastova Restaurant & After ski? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din