Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gondol tur”
Anmeldelse av Skavlen Restaurant

Skavlen Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Øyer
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. desember 2018

Veldig hyggelig vertskap . Veldig flott utsikt og sted . Bra mat hjemmebakt kaker . Bra opplevelse og tar seg opp med gondol . Rett og slett hyggelig sted der oppe på toppen

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dirk V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 62 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat i fine lokaler. Barn og voksne koste seg, men litt i dyreste laget om man er i bakken ofte

Dato for besøk: februar 2018
Takk, heidiaab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

I dobbel forstand - et topp sted. Nydelig utsikt og er sted som ligger rett ved der gondolheisen slutter i Hafjell. Store gode retter, har øl og vin-løyve. Inne- og uteplasser. Verd et besøk

Dato for besøk: september 2018
Takk, thorc712
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018

Et helt greit sted ved toppstasjonen til gondolen i Hafjell. Burgeren så bedre ut enn den smakte, rett og slett litt smakløs og vassen. Pastaretten for barn like så.

Har altfor lite toalettkapasitet vurdert opp mot antallet sitteplasser ute og inne. Opplevde å stå i kø 20 minutter for et kort toalettbesøk. Det er ikke godt nok.

Stressede og litt lite serviceinnstilte servitører trekker heller ikke opp, og neste gang prøver vi noe annet - for Skavlen mangler dessverre det siste lille.

Ypperlig lokasjon og utsikt, men det veier ikke nok opp.

Dato for besøk: mars 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, KalEl2005
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2018 via mobile enheter

Grei cafe med mye pasta på menyen i tillegg til beef burger. Bra at de ikke satser bare på pølser og usunne retter. Beefburgeren var god og pommes fritesen var heller ikke verst. Litt skuffende at det ikke var utsikt ut over dalen om man sitter inne i caféen, men lokalet var helt greit. Manglet dog kniver (bare gafler og skjeer tilgjengelig) og vannglass var ikke å oppdrive. Vi var der i påska, og det mest imponerende var dokøen som gikk langt inn i lokalet, over 20 meter lang. Men Hafjell i påska er vm i kø-ståing.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, thaugnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skavlen Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skavlen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din