Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ordinært”
Anmeldelse av Skavlen Restaurant

Skavlen Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 12 Restauranter i Øyer
Kjøkken: Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 14. juli 2020

Som forventet egentlig. Helt ordinært og ganske såp dyrt ift kvaliteten. Fin beliggenhet i bakken. Flott utsikt og terrasse.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Adventures67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 62 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2019 via mobile enheter

Skuffende mat.
Bærer preg av fabrikk produksjon fra A-Å. Dyrt. Betaler gjerne 195 kr for en hamburger men da skal den vise at den er laget av kvalitet og skal smake godt. Skavlene beefburger var en stor skuffelse. Hardt kjøtt som tydelig sier at dette er kjøtt som er klemt sammen. Serveres selvsagt med Pommes Fritz.
Reiser nok ikke dit igjen.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, janlK9418EL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2019

På dagtid er det stort sett kjedelig mat å få. Boller, muffins, pannekaker og "junkfood". Dyrt er det også, men grei service fra stort sett engelskspråklige servitører i den norske fjellheimen. Ekte norsk finner du lite av her.

Dato for besøk: april 2019
Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018

Veldig hyggelig vertskap . Veldig flott utsikt og sted . Bra mat hjemmebakt kaker . Bra opplevelse og tar seg opp med gondol . Rett og slett hyggelig sted der oppe på toppen

Dato for besøk: februar 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dirk V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Veldig god mat i fine lokaler. Barn og voksne koste seg, men litt i dyreste laget om man er i bakken ofte

Dato for besøk: februar 2018
Takk, heidiaab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skavlen Restaurant, så også på

 

Har du vært i Skavlen Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din