Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Isabell N
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. juli 2023
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Basseng, kiosk, rent. Butikk 10 min unna.
Reisetype: Reiste med familie
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • Scandic Hotels
    kr 1 968
  • Official Hotel
5.9 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Room with a view in the second floor.
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 2 305
  • Hotels.com
6.5 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
6.2 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
11.6 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
7.3 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 3 271
  • Booking.com
10.9 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
6.8 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
10 minutes walk to the lake from our hotel
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Vio.com
19.3 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
    6.7 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
      7.3 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
      Se flere hoteller i Øyer
      Anmeldelser (29)
      Filtrer anmeldelser
      29 resultater
      Vurdering fra reisende
      4
      4
      9
      7
      5
      Type reisende
      Tidsperiode
      SpråkAlle språk
      Vurdering fra reisende
      4
      4
      9
      7
      5
      Se hva reisende sier:
      Valgte filtre
      Filtrer
      Oppdaterer listen ...
      38 av 29 anmeldelser
      Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

      Hytten var ok, dette er en anmeldese av matserveringen.

      Bestilte m.a. pizza til 210,-. Pizzaen var under enhver kritikk, og at det i det hele tatt går an å servere dette stiller jeg meg undrende til.

      Pizzaen var tørrstekt. Det var ikke noe fukt i sausen igjen. Osten (tror ikke det var ekte ost, men substitutt) var bare stekt skall, uten smeltet konsistens. Og det var besten ikke ost heller. Jeg prøvde et stykke, og det smakte bare tørr industripizzabunn.

      Jeg leverte inn pizzaen og sa at dette ikke var spiselig. Fikk en ny pizza som var akkurat likedan. Bordet ved siden av bestilte óg pizza. De gikk rett inn etter et stykke og krevde pengene tilbake.

      Det er simpelthen den værste pizzaen jeg har vært borti i manns minne. En bløtstekt grandis er av Michelin-standard til sammenligning.

      Ta dette som konstruktiv kritikk. Gjør noe med kjøkkenet som hever kvaliteten, ellers så skremmer dere kunder bort. Over 200 for denne pizzaen er simpelthen svindel av kundene deres og enormt ødeleggende for merkevare- og omdømmebyggingen deres.

      (Vi bestilte forøvrig kyllingnachos som var av omtrent like dårlig kvalitet. Den kom ikke med salsa og rømme. Pommes frittes som kom med barnemenyen var veldig god.)

      Romtips: Unngå maten her!
      Dato for oppholdet: juli 2023
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, bjaross
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 26. juli 2021

      Vi leide hytte her for en uke og betalte 1600 kr natten. Nesten 12000 kr. Til hotellpriser forventer man i det minste komfort.
      Vi ble møtt av utrolig skitten hytte. Vi tørket av gulvet første dagen pga søl og da ble kluten helt svart. Vonde madrasser hvor man kjenner fjøring og planker gjennom. Dette burde oppgrades og holder ikke mål. Samme med terrasse og utstyr.
      TV funker dårlig og kjøleskapet har noen anfall med skikkelig høyt bråk.
      Varmtvannstank leker. Skittent sluk i dusj og bak do.
      Helt sjokkert da vi valgte å vaske oss ut av hytta selv. Så mye støv og skit over alt. Popcorn, gris og gjenglemte småleker under sofa.
      Følte ikke jeg vasket etter kun oss, heller for en hel sesong.
      Masse fluer i hytte og rundt hytte, men dette er kanskje ikke noe å gjøre med.
      Opplevde ubehagelig og lite hyggelig personale både før innsjekk, under opphold og ved utsjekk.
      Føler seg nesten litt "unnskyld at jeg plager deg". Ikke interessert å svare og visse var rett og slett frekke ved enkle spørsmål. Ikke et spørsmål om oppholdet da vi sjekket ut.
      Fint bassengområde. Bassenget er nok eneste grunn til at vi kanskje velger å komme tilbake, men ikke for en uke.
      Men veldig fullt og null Corona restriksjoner. Trengsel og fullt i kiosk og ingen som følger opp. Burde vært max antall i basseng og i det minste skilt med påminnelse om avstand.
      Fikk besøk av bobil under oppholdet og de overholder ikke regler om avstand. Veldig tett og dårlig oppmerkede plasser.
      Veldig synd da dette er en veldig fin plass med masse potensiale.

      Pluss : stort kjøleskap, bassengområde og fine omgivelser.

      Minus: Skittent, kundebehandling, komfort, standard, lite Corona vennlig.

      Dato for oppholdet: juli 2021
      Reisetype: Reiste med familie
      Takk, Vivi J
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 13. august 2020

      Anbefaler at du bruker pengene dine andre steder. Ikke la deg blende av fine bilder.

      Generelt lav standard på hytta. Løse sengehester i køyesengene. Harde gamle madrasser fra 1994, varmtvannstank med tapet løst lokk over de elektriske komponentene. Her kan små barn lett få fingrene inn og da er det «god natt».

      Burde ha mer en en klut på kjøkkenet når denne er eneste til å vaske bad etc med.

      Første vi måtte gjøre når vi ankom var å vaske gulvene på hytta da dette ikke var blitt gjort.
      Bassengområdet og bassengene ser møkkete ut. Ikke mulighet å spyle seg før og etter bading i bassenget.
      Ønsker du fred og ro ute på terrassen eller utenfor teltet / vogna di, da er ikke dette stedet. Du sitter 100 meter fra E6 og all tungtransport som raser forbi.

      Fine turmuligheter i området.

      Dato for oppholdet: august 2020
        • Verdi
        • Renslighet
        • Service
      Takk, 527kennethf
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 20. juli 2020

      Var her i juli 2020 med familie, vi var 6 stykker som bodde i telt her i 2 dager. Fin fasade, men ellers helt nedslitte og utdaterte sanitæranlegg med elendig renhold, og sluk som ikke tok unna dusjvann. I disse Covid-19 tider hadde vi forventet noe annet. Drop in plassene lå nærmest E 6, med ditto mye støy, og en gressplen så kompakt at man ikke fikk ned teltpluggene. Denne campingen er det bare å kjøre forbi intil de har bygget nytt eller totalrenovert fellesområdene.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Reisetype: Reiste som et par
      Takk, oeystein2017
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

      Var her en natt pga gjennomreise. Rene dusjer og toaletter. Finnes to sanitæranlegg. Hyggelig betjening og mye utvalg i kiosken. Litt støy fra E6. Stille og rolig camping. Muligheter for å vaske klær. Ypperlig camping for barn med trampoline, høner, kaniner og basseng. Fikk dessverre ikke tid til å prøve bassenget.

      Dato for oppholdet: juli 2020
      Takk, 950benedicter
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
      Vis flere anmeldelser