Monica B
1,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
5.9 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Gjestfrihet siden 1877 Nermo er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I over 100 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er femte generasjon og han fører nå arven videre.
6.5 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
6.2 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
11.6 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
7.3 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
10.9 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Ski in ski out from the apartments in Hafjell
6.8 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
10 minutes walk to the lake from our hotel
19.3 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
Property building
6.7 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
    7.3 km fra Topcamp Rustberg - Hafjell
    Se flere hoteller i Øyer
    Anmeldt 7. august 2024

Jeg er i det hele svært overrasket over at Rustberg får være en del av top camp kjeden. Kjeden skriver: «som en veletablert kjede, kan du alltid være sikker på kvaliteten og opplevelsen du får hos oss. Vi er stolte av visjonen vår om å utvikle camping til et nytt og tidsriktig nivå». Vi har vært på mange top camp destinasjoner i sommer, og Rustberg kan ikke måle seg med noen av de. Videre er det «oppvarmede» bassenget kaldt med sine 20 grader, og barna blir helt nedstøvet på lekeplassen og hoppeputen da området er dekket av grus som er svært støvholdig. Dette blir nok siste gang for oss, og prisen kan ikke forsvares i det hele tatt.

Dato for oppholdet: august 2024
    Takk, Annacs85
    Anmeldt 14. juni 2024

Var så skuffet over dette stedet, dårlig service både i forkant av bestillingen, og etter ankomst, valgte til slutt å dra derfra, og fikk ikke kompensert noe, hadde da betalt for ei uke i forkant.

Ingenting sto til forventningene, bassenget var stengt av til tross for at der sto det skulle være åpent, dårlig informasjon, og sur resepsjonist.
    Skittent sanitæranlegg, gjørmete plass, mye støy og kloakklukt.
    Lekeplassen var helt elendig, barna var kjempe skuffet.

Anbefales ikke.

Dato for oppholdet: juni 2024
    Takk, Camilla K
    Anmeldt 18. juli 2023

Desverre ikke den mest positive opplevelsen for vår del. Bodde i hytte fra mandag til lørdag. For 15 000kr så hadde jeg forventer mye finere/renere hytte. Første inntrykket var at det så okei ut, men ikke spes rent. Hjørnesofa, lite rundt bord, liten tv og spisebord med 6 stoler. Maurbokser i alle hjørner(det trengtes...maur i stort sett alle rom, også på badet) og flekker her og der. Når man først finner en negative ting så blir man desverre mer påvirket av alt annet små ting. Stort sett bare ungdom som var på jobb, så orket ikke klage. Fant en god del blod flekker på vegg og seng(sengehesten i overklye, som man kan ta ned når man reier av/på senga) som jeg måtte vaske vekk. Ekkel flekkete overmadrass på dobbeltsenga, som også hadde ødelagt fjæring som man ramlet ned i. Manglet lys over vasken på badet, og kun ett lysrør lys over døren, dusjen gikk ikke igjen, skitten sluk, etter man hadde trykket på skylle ned knappen når man hadde vært på do, måtte man huske og passe på å trykke lett på den igjen så den skulle poppe opp igjen, ellers sto den bare å rant. ødelagt stol rygg på kjøkken stoler, ingen håndtak på kjelen på kaffe trakteren, skittent gulv ved ankomst. Ungene klarte ikke få opp kjøleskap, det måtte man bruke makt for å få opp. Men ett godt utstyrt kjøkken for oss, med ny steike ovn og koketopp(hybel size). Spiste pizza der en dag, men det blei med den ene dagen. Smakt bedre. Fint basseng område som ungene likte godt. Nedgradert lekeplass fra tidligere år. Men kort kjøretur til sentrum og hunderfossen. Kommer nok ikke til å leie hytte her flere gang.

Takk, Petterogpia
    Anmeldt 9. juli 2023

En helt nydelig plass. Ble møtt av herlige mennesker. Nydelig beliggenhet av vognen. Kjempe kjempe deilig basseng, god mat her, litt dyr mat men god. Rene og fine sanitær anlegg. 10/10. anbefaler alle å resie hit, yngre par, barnefamilier, eldre eller alene! Absolutt vært turen. Ca 15-20 min unna Hunderfossen og Lilleputthammer❤️ vi skal tilbake!

Romtips: Basseng, kiosk, rent. Butikk 10 min unna.
    Takk, Isabell N
    Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Hytten var ok, dette er en anmeldese av matserveringen.

Bestilte m.a. pizza til 210,-. Pizzaen var under enhver kritikk, og at det i det hele tatt går an å servere dette stiller jeg meg undrende til.

Pizzaen var tørrstekt. Det var ikke noe fukt i sausen igjen. Osten (tror ikke det var ekte ost, men substitutt) var bare stekt skall, uten smeltet konsistens. Og det var besten ikke ost heller. Jeg prøvde et stykke, og det smakte bare tørr industripizzabunn.

Jeg leverte inn pizzaen og sa at dette ikke var spiselig. Fikk en ny pizza som var akkurat likedan. Bordet ved siden av bestilte óg pizza. De gikk rett inn etter et stykke og krevde pengene tilbake.

Det er simpelthen den værste pizzaen jeg har vært borti i manns minne. En bløtstekt grandis er av Michelin-standard til sammenligning.

Ta dette som konstruktiv kritikk. Gjør noe med kjøkkenet som hever kvaliteten, ellers så skremmer dere kunder bort. Over 200 for denne pizzaen er simpelthen svindel av kundene deres og enormt ødeleggende for merkevare- og omdømmebyggingen deres.

(Vi bestilte forøvrig kyllingnachos som var av omtrent like dårlig kvalitet. Den kom ikke med salsa og rømme. Pommes frittes som kom med barnemenyen var veldig god.)

Romtips: Unngå maten her!
    Takk, bjaross