Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig middag!”
Anmeldelse av Lodgen Mat & Drikke

Lodgen Mat & Drikke
Vurdert som nr. 2 av 12 Restauranter i Øyer
Kjøkken: Europeisk, Norsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2021

Herlige Lodgen bjød på Hafjells beste Hamburger, supergo! Fresch, saftig kjøtt, perfekte fries og fint presentert.
Lodgen - et virkelig profilsted med triveligt vertskap og topp beliggenhet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 621 130
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 23 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021

Hele opplevelsen var topp. God atmosfære, perfekt mat og fantastisk service. Vi spiste burger og spareribs. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, ingridsolbergp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021 via mobile enheter

Supergod mat, veldig hyggelig betjening, trivelige omgivelser! Anbefales på det sterkeste! Vi spiste spareribs og laks

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Marit L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mars 2021

Herlige måltid er blitt servert. Fantastisk god burger og en kvessen Gulasj suppe. Hyggelig servitør. Lodgen bør kunne bli en god møteplass for alle i Hafjell. Ny oppusset Bar og bordløsninger fungerer bra. Fyr i grua skaper god atmosfære. Terrassen fungerer godt i solskinn.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, 476cato_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2019 via mobile enheter

Kult lokale og innredning med lun og koselig stemning. En veldig god lunsjplass med mye godt på menyen, eller å bare sitte rundt peisen MEF noe godt i koppen eller glasset. Lørdager er det også live musikk/ trubadurer på afterski. Veldig bra service, tommel opp

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Pirien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lodgen Mat & Drikke, så også på

 

Har du vært i Lodgen Mat & Drikke? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.