“Ventet i over 40min på en pizza. Personellet sier det tar lang tid å lage pizza.”
Anmeldelse av Øyer Pizza

Øyer Pizza
Vurdert som nr. 12 av 17 Restauranter i Øyer
Anmeldt 10. juli 2022 via mobile enheter

Lang ventetid på maten, vi ventet på en pizza i 40minutter. Ingen beklagelse.
De forklarte det med at det tar lang tid å lage pizza. Spiser ikke her igjen.

Takk, larsbjarnem

Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig personell god kebab og bra pizza til overkommelig priser. Mye mat pr porsjon så det er bra og enn blir god og mett.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, kenneth j
Anmeldt 4. september 2021

Bestilte kyllingkebab, vanlig kebab og pizza. Masse brusk i kyllingkebaben, lite smak. Uspiselig rett og slett. Vanlig kebab bestilte jeg medium/sterk, smakte lite. Pizza’n var også lite smak i, tviler på at det var ordentlig pepperoni!!
Han i kassa var mer opptatt av mobilen enn min bestilling.
Styr unna, folkens! 😡

Dato for besøk: september 2021
Takk, Ivert18
Anmeldt 15. august 2021

Uvaskede bord, bestikk lå i store esker som gjestene forsynte seg av. Virker som det blir tatt lett på renholdet. Maten kom raskt og så delikat ut, men det smakte veldig lite. Kebab skal jo smake ganske mye.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, hugbre
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Behøvde noe raskt å spise. Valgte å forsøke dette stedet pga lokalisasjon. Nær bensinstasjon, matbutikker etc.
God pizza. Ok pris.
Hadde spist på samme sted igjen.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, steven h

Reisende som så på Øyer Pizza, så også på

Har du vært i Øyer Pizza? Del dine erfaringer!