Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (58)
Filtrer anmeldelser
58 resultater
Vurdering fra reisende
8
20
21
5
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
20
21
5
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 58 anmeldelser
Anmeldt 16. oktober 2018

God seng og hyggelig nattvakt. Ble sen pga. flom i Ottadalen.. Sen er vel overdrevet. 11 timer fra Fetsund til Ørsta forklarer vel det meste...God seng og en flott frokost med alt du måtte ønske.....Godt nettverk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Stay427567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mahmoude6703, Manager på Hotell Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel

Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Hotellets fasiliteter er av god standard, men bærer også preg av å være på et mindre sted hvor ikke alt er like godt vedlikeholdt. Normalt god frokost og hyggelig restaurant. Hotellet ligger midt i smørøyet i Ørsta by, men enkel adkomst til fjord, naturopplevelser og shopping.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, gibsonwushu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mahmoude6703, Manager på Hotell Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel

Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Bra beliggenhet. Stilrent og innbydende hotel, med enkle, store og fine rom.Svært enkel standard på badet; ikke dusjvegger eller dusjforheng gjør at vannet er "all over the place", og toalettet er en total katastrofe. Det bråker altså noe så forferdelig, som et flytoalettet, bare verre! Synd, for det ødelegger søvnkvaliteten.
Prisklassen i høyeste laget.
Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ompalompa66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mahmoude6703, Manager på Hotell Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel .
We work so hard to be always under our guests expectations, we r sorry about this experience and hope u give us another chance .


Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juni 2018

Så glad for nettene her! Et godt sted å være, innstilt på å imøtekomme gjestenes ønsker, blant annet i forhold til matintoleranse. God seng, anbefaler å be om rom på baksiden av hotellet - mindre støy. Selv om en da ikke får den utsikten mot sjøen. Skal du til Møre og Romsdal i nærheten av Ørsta/Volda, anbefales hotell Ivar Aasen. Kort vei til flyplass og bussforbindelser, tur - og klatremuligheter og et rikt dyre og fugleliv.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, tsnorw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mahmoud e, Manager på Hotell Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2018

HEISAN !!

Hotell Ivar Aasen er alltid opptatt av å gi en optimal service !
Takk for at du er med på å gjøre oss bedre og svært hyggelig med rosende tilbakemeldinger på det vi er gode på !
Ønsker deg en god dag videre, og setter stor pris på å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss her på Hotell Ivar Aasen ved senere anledning.

F§B manager
M.E

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018

Hotellet er fint pusset opp med detaljer i tre, noe som gjør hotellet lunt og hyggelig. God service ved ankomst og fint rom med god seng. Frokosten var helt grei. Bra å få rom litt opp fra veien, litt bråk fra rånerbiler om kvelden. Fin og lys konferansesal i underetasjen.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, Mortilto
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser