Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Anette B
Mallorca, Spania
1,0 av 5 boblerAnmeldt 11. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • ZenHotels.com
27.5 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Orsta Hostel
    0.3 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    • Expedia.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 607
    • Hotels.com
    21.5 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 233
    • Hotels.com
    29.5 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    • ZenHotels.com
      kr 1 618
    29.8 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Lol.travel
      kr 2 284
    • Hotels.com
    30.2 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    39.6 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    55.6 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    30.6 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • eDreams
    30.0 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Se flere hoteller i Ørsta
    Anmeldelser (95)
    Filtrer anmeldelser
    95 resultater
    Vurdering fra reisende
    17
    27
    31
    16
    4
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    17
    27
    31
    16
    4
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    2833 av 95 anmeldelser
    Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

    Hyggelige ansatte og innbydende lobby
    Rommet trenger en liten oppfriskning ,og mye bedre rengjøring .Synlige flekker som lett kunne vært tørket bort og et tykt lag støv oppå kjøleskapet .
    Sengene er gode og rommet er romslig .
    Badet har lav standard ,og toalettet føles som et toalett på en camping plass

    Frokosten var middels bra

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    2  Takk, Cirkeline74
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 16. oktober 2018

    God seng og hyggelig nattvakt. Ble sen pga. flom i Ottadalen.. Sen er vel overdrevet. 11 timer fra Fetsund til Ørsta forklarer vel det meste...God seng og en flott frokost med alt du måtte ønske.....Godt nettverk.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sted
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Stay427567
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    mahmoude6703, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
    Google-oversetting

    Thank you for your fead back
    And we hope to see you again in our hotel

    Best regards
    Hotel management

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

    Hotellets fasiliteter er av god standard, men bærer også preg av å være på et mindre sted hvor ikke alt er like godt vedlikeholdt. Normalt god frokost og hyggelig restaurant. Hotellet ligger midt i smørøyet i Ørsta by, men enkel adkomst til fjord, naturopplevelser og shopping.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, gibsonwushu
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    mahmoude6703, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
    Google-oversetting

    Thank you for your fead back
    And we hope to see you again in our hotel

    Best regards
    Hotel management

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 6. august 2018

    Bra beliggenhet. Stilrent og innbydende hotel, med enkle, store og fine rom.Svært enkel standard på badet; ikke dusjvegger eller dusjforheng gjør at vannet er "all over the place", og toalettet er en total katastrofe. Det bråker altså noe så forferdelig, som et flytoalettet, bare verre! Synd, for det ødelegger søvnkvaliteten.
    Prisklassen i høyeste laget.
    Hyggelig personale.

    Dato for oppholdet: juni 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, Ompalompa66
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    mahmoude6703, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
    Google-oversetting

    Thank you for your fead back
    And we hope to see you again in our hotel .
    We work so hard to be always under our guests expectations, we r sorry about this experience and hope u give us another chance .


    Best regards
    Hotel management

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 16. juni 2018

    Så glad for nettene her! Et godt sted å være, innstilt på å imøtekomme gjestenes ønsker, blant annet i forhold til matintoleranse. God seng, anbefaler å be om rom på baksiden av hotellet - mindre støy. Selv om en da ikke får den utsikten mot sjøen. Skal du til Møre og Romsdal i nærheten av Ørsta/Volda, anbefales hotell Ivar Aasen. Kort vei til flyplass og bussforbindelser, tur - og klatremuligheter og et rikt dyre og fugleliv.

    Dato for oppholdet: oktober 2017
    • Reisetype: Reiste alene
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, tsnorw
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    mahmoud e, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2018

    HEISAN !!

    Hotell Ivar Aasen er alltid opptatt av å gi en optimal service !
    Takk for at du er med på å gjøre oss bedre og svært hyggelig med rosende tilbakemeldinger på det vi er gode på !
    Ønsker deg en god dag videre, og setter stor pris på å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss her på Hotell Ivar Aasen ved senere anledning.

    F§B manager
    M.E

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser