Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 148
Vis tilbud
eDreams
Vio.com
Agoda.comUSD 149
Etrip
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Vurdering fra reisende
16
26
30
15
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
16
26
30
15
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 91 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Var her i 2 netter, og spiste på hotellet begge dagene. Personalet snakker så vidt norsk, og forstår veldig dårlig engelsk. De glemte bestillingene flere ganger, fikk feil bestilling og vi måtte vente veldig lenge på maten/ desserten.
Syns dette var veldig dårlig service, da det var ca 4 kelnere, og veldig få gjester.

Hotellstandaren var grei, men det var veldig kaldt på rommet og et vakumtoalett som trakk litt ned.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Anettebergsvag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og innbydende lobby
Rommet trenger en liten oppfriskning ,og mye bedre rengjøring .Synlige flekker som lett kunne vært tørket bort og et tykt lag støv oppå kjøleskapet .
Sengene er gode og rommet er romslig .
Badet har lav standard ,og toalettet føles som et toalett på en camping plass

Frokosten var middels bra

Dato for oppholdet: oktober 2018
2  Takk, Cirkeline74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. oktober 2018

God seng og hyggelig nattvakt. Ble sen pga. flom i Ottadalen.. Sen er vel overdrevet. 11 timer fra Fetsund til Ørsta forklarer vel det meste...God seng og en flott frokost med alt du måtte ønske.....Godt nettverk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Tor-Erling F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
mahmoude6703, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel

Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2018 via mobile enheter

Hotellets fasiliteter er av god standard, men bærer også preg av å være på et mindre sted hvor ikke alt er like godt vedlikeholdt. Normalt god frokost og hyggelig restaurant. Hotellet ligger midt i smørøyet i Ørsta by, men enkel adkomst til fjord, naturopplevelser og shopping.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, gibsonwushu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
mahmoude6703, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel

Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018

Bra beliggenhet. Stilrent og innbydende hotel, med enkle, store og fine rom.Svært enkel standard på badet; ikke dusjvegger eller dusjforheng gjør at vannet er "all over the place", og toalettet er en total katastrofe. Det bråker altså noe så forferdelig, som et flytoalettet, bare verre! Synd, for det ødelegger søvnkvaliteten.
Prisklassen i høyeste laget.
Hyggelig personale.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ompalompa66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
mahmoude6703, Manager på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel .
We work so hard to be always under our guests expectations, we r sorry about this experience and hope u give us another chance .


Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser