Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ørsta
Publiser
Innboks
Søk
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
10
23
25
7
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
23
25
7
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 69 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet dersom man er på Sunnmøre. Midt i sentrum - et steinkast unna «alt». Midt i blinken dersom man skal gå i fjellet. Gåavstand til blant annet Saudehornet.
Også mulighet for å ta med lunsj fra frokosten dersom man vil ha med mat på tur. Ellers fine og rene rom. Hyggelig personale som ser deg som gjest.
God og variert mat og drikke.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, camillahof
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2019 via mobile enheter

Hotell med trivelig atmosfære, restaurant og romslige rom. Rent og pent. Gratis parkering.

De har en trivelig fellesstart som kan slappe av i istedet for kjedelige hotellrom.

Beste alternativ i Volda/Ørsta ?

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, tomvidarl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ResepsjonHIA, Resepsjonssjef på Hotell Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. februar 2019

Hei - så hyggeleg at du tok deg tid til å sende inn denne fine tilbakemeldingen. Det set vi stor pris på :-) Varmt velkomen tilbake til oss ved høve.

Hotell Ivar Aasen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018 via mobile enheter

Var her i 2 netter, og spiste på hotellet begge dagene. Personalet snakker så vidt norsk, og forstår veldig dårlig engelsk. De glemte bestillingene flere ganger, fikk feil bestilling og vi måtte vente veldig lenge på maten/ desserten.
Syns dette var veldig dårlig service, da det var ca 4 kelnere, og veldig få gjester.

Hotellstandaren var grei, men det var veldig kaldt på rommet og et vakumtoalett som trakk litt ned.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Anettebergsvag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Hyggelige ansatte og innbydende lobby
Rommet trenger en liten oppfriskning ,og mye bedre rengjøring .Synlige flekker som lett kunne vært tørket bort og et tykt lag støv oppå kjøleskapet .
Sengene er gode og rommet er romslig .
Badet har lav standard ,og toalettet føles som et toalett på en camping plass

Frokosten var middels bra

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, Cirkeline74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2018

God seng og hyggelig nattvakt. Ble sen pga. flom i Ottadalen.. Sen er vel overdrevet. 11 timer fra Fetsund til Ørsta forklarer vel det meste...God seng og en flott frokost med alt du måtte ønske.....Godt nettverk.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Stay427567
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
mahmoude6703, Manager på Hotell Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2018
Google-oversetting

Thank you for your fead back
And we hope to see you again in our hotel

Best regards
Hotel management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser