Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Lol.travel
Agoda.comUSD 136
Se alle 7 tilbud
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Meg å min samboer ringte klokken 12 natt til lørdag 11 juli for å høre om de hadde rom da vi startet turen fra Bergen til Nordkapp fredag etter jobb og var trøtt og slitne.
En meget hyggelig mann tok telefonen. Vi fikk beskjed om at vi var hjertelig velkommen.
Vi var det litt over 1 på natten og ble igjen møtt av to fantastisk smilende mennesker med beste service innstilling.
Vi fikk et flott rom med nydelig bad, gode senger og balkong. Gode senger, og mulighet for frokost på rommet.
Når vi skulle sjekke ut var det igjen en smilende og vennlig mann som ønsket oss vel videre på reisen.
Tusen takk for oss! Vi kommer gjerne igjen♥️

Dato for oppholdet: juli 2020
1  Takk, mariaegee
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Fikk rom på baksiden (ba om det pga. bråk fra trafikken på forsiden) av hotellet rett over kjøleviftene. Nesten ikke gjester på hotellet så ingen grunn til å bli plassert der. Badet er veldig slitt. Ingen såpe. Frokosten minner om en dårlig utgave av Ola-pakka du får kjøpt på Narvesen. En brødskive til hver, og det var tørt.

Resepsjonen skylder på Koronaviruset, men hvis frokosten har denne standarden bør man gjøre noe med prisen på 1400 kr for et dårlig rom.

Kommer ikke igjen.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, ajohsen
Anmeldt 4. juni 2020

Flott hotell med fin beliggenhet. Fantastisk utsikt mot fjorden og fjellene på begge sider. Supert rom med god plass. Savnet imidlertid knagger for oppheng og en hylle for toalettsaker. Tilmålt corona-frokost var "kjip" første morgen. Måtte nesten tigge om påfyll og litt mer pålegg. Etter å ha sagt fra ganske strengt, fikk vi litt mer neste morgen + påfyll av ønsket pålegg, men speilegg/laks e.l. var ikke å oppdrive. Hotellet har et forbedringspotensial på service. Spesielt i helgene trekker det ned med mye "rånebråk" fra støyende biler hvor bassen nesten blåser øra av deg hele natta. Ikke noe hotellet kan gjøre noe med, men trekker litt ned for Ørsta som turistmål. Be om rom bakover med utsikt innover fjella. Der er litt roligere og morgensol.

Romtips: Roligere rom på baksiden med utsikt mot Sunnmørs-alpene.
Dato for oppholdet: mai 2020
    • Rom
    • Renslighet
Takk, fredrikunnar2018
Anmeldt 7. januar 2020

Feiret bursdag på hotellet 27. 12.2019 . Veldig god service og nydelig mat. Hotellet gjorde alt for at bursdagen ble en minnerik opplevelse for oss alle. Tusen takk for en hyggelig kveld på hotellet, kan virkelig anbefales. Vennligst hilsen Perdis Dimmen

Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, Perdis2712
ResepsjonHIA, Resepsjonssjef på Havila Hotel Ivar Aasen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2020

Takk for din hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på, det var en fryd å ha dere her. Velkommen tilbake. :)

Anmeldt 29. desember 2019

Flott og god mat. Hyggelige og moderne lokaler. Hyggelig og personlig service fra flere lokale ansatte. Vi hadde familieselskap med 20 + deltagere og alt gikk "som smurt" og personalet overrasket et kommende bursdagsbarn på 84 med overraskelse og bursdagssang. Kan anbefales.

Romtips: Be om rom med utsikt mot Ørsta-fjorden.
Dato for oppholdet: desember 2019
    • Renslighet
Takk, fredrikunnar2018

Takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Velkommen tilbake. :)