Elin B
      0.3 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      21.5 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      30.2 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      39.6 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      View from the veranda alt. 2.
      55.6 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      30.4 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      52.3 km fra Havila Hotel Ivar Aasen
      Se flere hoteller i Ørsta
      Anmeldt 4. juli 2022

Vi har bodd på mange hoteller i både inn- og utland, og har derfor en del å sammenligne med. Hotellet er ganske dyrt, og verken standard eller service forsvarer på ingen måte prisen. Antakelig har det en del å si at det ikke finnes noen konkurrenter i umiddelbar nærhet. Som gjest kjenner man seg ikke veldig velkommen. En av gangene vi bodde der ble vi omtrent kjeftet opp fordi vi ikke hadde bestilt rom via hotellets egen nettside. Det er kanskje ikke en så veldig god måte å ta imot gjester på. Frokosten synes vi har varierende kvalitet. I sommer var man dårlig til å fylle opp underveis, og en stund var det til og med helt fritt for kaffe. Hotellet er rent, men rommene er av varierende standard. Det som nok imidlertid trekker ned mest er nok servicen sett i forhold til prisen. Andre steder vi har bodd er det f.eks. fullt mulig å få rommet tidligere enn tiden som er satt opp for innsjekking dersom rommet er ledig. På Ivar Aasen er det ikke snakk om dette. Antakelig hadde hotellet blitt bedre hvis det hadde flere konkurrenter. Man har ikke så mye å velge på dersom man ønsker å bo på hotell i Ørsta,

Dato for oppholdet: juni 2022
      Takk, jfg172
      Anmeldt 10. november 2021 via mobile enheter

Hotellet bar virkelig preg av at koronatiltakene hadde tatt overhånd. Frokosten hadde opphørt og var erstattet av en seig baguette, en bananyoghurt for barn (!) og et eple. Maten var gjennomgående under hva man kunne forvente og man måtte spise på rommet. Man ble forvist fra å spise i lobbyen. Reisende eller ansatte i et flyselskap fikk imidlertid mulighet til å spise i lobbyen, de fikk også et annet utvalg av mat. Koronatiltakene virket derfor å være forskjellig fra gjest til gjest.

Hotellet haddd tidligere avtale med et nærliggende treningsstudio hvor man fikk låne kort i resepsjonen, dette tilbudet hadde imidlertid opphørt.

Opplevelsen var gjennomgående at man forsøkte å spare penger, da døgnprisen ikke var justert.

Dato for oppholdet: mars 2021
      Takk, 548ola
      Anmeldt 12. oktober 2021 via mobile enheter

Helt grei standard, men rommene var sparsomt møblert. Det var en del støy fra bilveien utenfor, noe som trekker ned totalinntrykket. Klimaanlegget var også noe bråkete. Frokosten var meget enkel og dessverre noe skuffende. Til gjengjeld var personalet svært hyggelige.

Romtips: Gratis parkering. Sentral beliggenhet.
      Dato for oppholdet: oktober 2021
      Takk, Sarntsen
      Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi var her i to netter og hadde en bra opplevelse. Rommet er stort og rent. Ikke så fan av dusjforheng i plast noe der var på badet. Frokosten har det du trenger og er ok. Ble tatt i mot av hyggelig resepsjonist. Grei lokasjon mhp området og turer i området

Dato for oppholdet: juni 2021
      1  Takk, beatev115
      Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting på dette stedet. Stedet ligger godt plassert i Ørsta.

Gratis parkering, men ikke lademulighet for elbil.

Vi hadde et superior rom. Rommet var stort med balkong. Fint bad. Et minus med toalettet var at det var et vakumtoalett. Det lager veldig mye bråk ved nedspyling. Det var rent og ryddig på rommet.

Det er restaurant på hotellet, men kun 3 hovedretter gjorde at vi ikke lot oss friste til å spise der. Vi prøvde heller noe nede i Ørsta sentrum.

Frokost er inkludert i prisen. Noe skuffet over utvalget.

Hotellet tillater hund, men kun i superior rom. Dette står ikke opplyst ved booking. Det er også noe dyrt med et tillegg på 350,-

Dato for oppholdet: juni 2021
      1  Takk, Y1826CMdanielh