Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Tormod E
Anmeldelse av Hotel Union Oye
2,0 av 5 boblerAnmeldt 9. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med venner
2,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
2,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 534
  • Priceline
  • eDreams
  • Vio.com
27.5 km fra Hotel Union Oye
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Orsta Hostel
Booking.com
    27.7 km fra Hotel Union Oye
    Gratis Wi-Fi
    Restaurant
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 2 049
    • Hotels.com
    30.9 km fra Hotel Union Oye
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Tripadvisor
    kr 1 580
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 1 580
    45.0 km fra Hotel Union Oye
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    kr 1 220
    • Agoda.com
    21.8 km fra Hotel Union Oye
    A reception desk
    Booking.com
    kr 1 490
    Fullt refunderbart
    • Priceline
      kr 1 490
    • Agoda.com
      kr 1 490
    • Vio.com
      kr 1 489
    30.0 km fra Hotel Union Oye
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Algotels
    • ZenHotels.com
      kr 2 067
    55.3 km fra Hotel Union Oye
    Booking.com
    kr 600
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Priceline
    • Agoda.com
      kr 600
    38.8 km fra Hotel Union Oye
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Ørsta
    Anmeldelser (283)
    Filtrer anmeldelser
    283 resultater
    Vurdering fra reisende
    214
    46
    13
    9
    1
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    214
    46
    13
    9
    1
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3742 av 283 anmeldelser
    Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

    Rett og slett helt fabelaktig! Det er en spesiell opplevelse å bo på Hotell Union Øye. Rommene er en attraksjon i seg selv med sine unike innredninger og farger. Man blir tatt veldig godt vare på av hotellets ansatte. Maten var eventyrlig god og av en annen verden. Kokken komponerer en ny meny hver dag. Og den vi ble servert er muligens den beste menyen jeg har spist noen gang... Hit kommer vi garantert tilbake!

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, grooveisamust
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

    Kom frem til fantastiske Øie i lett regnvær for en lunsj. Vi fikk servert lokal entrecôte med byggryn og brokkoli. Til dessert fikk vi hjemmelaget sjokolade pudding med vaniljesaus. Nydelig god mat med veldig hyggelig betjening🤩👌

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste med venner
    1  Takk, olejacobt2015
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 30. august 2018

    Reisen til hotellet - gjennom Norangsdalen og forbi Lygnstølsvannet der murene fra stølene fortsatt kan sees - er en opplevelse. Og ennå bedre blir det når man kommer fram til et særpreget, velbevart gammelt hotellbygg uten skjemmende til-og påbygg. Standarden er høy; - vennlig service med håndhilsen ved ankomst, god presentasjon og oppfølging under måltidene, spennende rom der vi også fikk lekkert og lyst nyrenovert bad. Det er mange fine sittegrupper i de hyggelige stuene - og utendørs i hagen om været skulle være til det. Det er kjekt at man kan se de rom som ennå ikke er opptatt for natten, for det er virkelig variasjon i farger og dekor. Maten vi fikk var virkelig velsmakende, den varme maten var varm, og pent presentert i akkurat passe store porsjoner. Frokostbordet inneholdt alt vi ønsket oss. Siden vi er litt opp i årene vil jeg bemerke at litt bedre belysning i gangene og på de rom som er mørke, hadde vært ønskelig.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Takk, Solvej J
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

    Kjempesjarmerende sted, med masse sjel. God mat, servert av personale i gammeldagse klær. Deilig lunsj. Vi kunne kanskje blitt servert vinen, istedenfor å helle selv? Men helhetsinntrykket var positive, selv været var bra.

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Ninabethapril
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 30. juli 2018

    Mitt besøk var en familiemiddag i hotellets spisesal. Et førsteklasses måltid med en avslutning med informasjon om hotellets historie og hotellets husspøkelsen, en tidligere ansatt som gikk bort under tragiske omstendigheter.
    Hotellet er bygget i sent 1800- tall og er helt i trematerialer.
    Må oppleves!

    Romtips: Hvis du ønsker besøk av et spøkelse, er «det blå rom» et bra valg, men ingen garanti!
    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, HenningS46
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser