Anne
5,0 av 5 boblerAnmeldt 19. juli 2020via mobile enheter
Mariann Øye, Daglig lederHotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2020
Kjære annesf87,

Tusen takk for eineståande attendemelding her på tripadvisor.
Vi set sjølvsagt uendeleg stor pris på det.

Eg vonar vi får høve til å ynskje dykk velkomen attende til Øye ved fleire høve.

Beste helsing
    • Lol.travel
    55.3 km fra Hotel Union Oye
    55.4 km fra Hotel Union Oye
    40.9 km fra Hotel Union Oye
    Cabin for up to 8 people. Including bathroom and kitchen.
    38.8 km fra Hotel Union Oye
    Kjæledyr tillatt
    30.8 km fra Hotel Union Oye
    Se flere hoteller i Ørsta
    Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Andre gangen vi besøker dette flotte og spesielle hotellet som ligger bortgjemt langt inn i Norangsfjorden. Spennende historie med både celebre gjester og spøkelser. Hele hotellet er som et museum. Vi lå på Karen Blixen rommet. Juniorsuite med innredning særskilt om henne. Ble nysgjerrig og måtte Google litt. Ingen av rommene er like. Når rommene ikke er belagt så er dørene åpne med tausperring slik at alle kan ta en titt. Føler at en vandrer rundt på et museum. Kvinnelige ansatte går i gamle bunader. Topp service! Opplevelse å overnatte her!

Takk, benttte
    Mariann Øye, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære benttte,

Tusen takk for koseleg attendemelding her på tripadvisor.
    Så utruleg kjekt at de hadde eit godt opphald her hjå oss.
    For oss som jobbar her er det nesten som å leve i eit eventyr.

Eg vonar sjølvsagt vi får høve til å ynskje dykk velkomen attende til Øye ved eit seinare høve.

Best regards
    General mananger

Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet fra 1892 er ikke stort, men har hatt et stort antall prominente gjester fra hele Europa. Gjesterommet har navn etter berømte gjester som Karsten Blixen, Coco Chanel, Henrik Ibsen, Keiser Vilhelm, osv. Bygget forfalt under WWII, men ble for mange år siden restaurert og ført tilbake til sitt opprinnelige utseende. Rom og bad er moderne og oppgradert, kjøkken er ypperlig, salonger og spisestue er holdt i gammel stil og møblert etter opprinnelig mønster. Det er som å være i et fordums slott. Norges Konge og Dronning feiret sitt sølvbryllup her med alle Europas kongehus representert i 1993.Betjeningen på alle vis hyggelig og hjelpsomme og maten utmerket. Nå i pandemitiden er menyutvalget begrenset, men godt og preget av lokale godbiter. Hotellet ligger i en av Norges vakreste daler og stedet er en stor opplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, DagB45

Kjære Dag,

Tusen takk for at du tek deg tid til å gi oss dine attendemeldingar her på Tripadvisor.
    Vi set sjølvsagt uendeleg stor pris på det og vonar verkeleg vi får høve til å ynskje dykk velkomen attende til Øye ved eit seinare høve.

Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Vil anbefale Hotel Union Øye på aller varmeste! Jeg reiste alene og følte meg svært godt ivaretatt av alle de koselige ansatte ved hotellet . Maten var nydelig å se på og ikke minst å spise. Når man går inn i resepsjonen er det som å gå 100 år tilbake i tid, stearinlys, litt mørkt og med vakker klassisk musikk. Hotellet ligger midt i Norangsdalen med høye snekledde fjell rundt.Omgivelsene er så vakre at man nærmest mister pusten. Et sted man vil reise tilbake til snart!

Dato for oppholdet: mai 2020
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, 518helenv

Kjære Helen,

Tusen takk for at du har teke deg tid til å skrive dine attendemeldingar her på tripadvisor.
    Vi set sjøvlsagt uendeleg stor pris på slikt!

Eg vonar vi får høve til å ynskje deg velkomen attende om ikkje lenge.

Anmeldt 24. oktober 2019 via mobile enheter

Flott erverdig hotell helt i en klasse for seg. Nydelig restaurert, flotte spennende tom med unike detaljer, mye historie, eksepsjonell mat og meget hyggelig betjening.

Møterommet var innbydende og hadde alle nødvendige fasiliteter. I tillegg var det deilig pausemat og friskbrygget kaffe. Dette var virkelig bra!!!!

Dato for oppholdet: oktober 2019
    1  Takk, Mokiiina
    Oye-Mariann, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2019

Kjære Mokiiiina,

Tusen takk for eineståande attendemelding her på Tripadvisor.
    Dette set vi stor pris på, og eg skal sjølvsagt dele dette med mine kollegaer.

Ser fram til å ynskje dykk velkomen attende ved eit seinare høve.

Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Helt ned til fjorden blant ragende fjell, ligger Union hotell. Man føler seg som en engelsk Lord her. Topp service! Prisen er ligger i øvre sjiktet, noe man kan se på de parkerte Porscher, BMW’er, Mercedeser blant andre.

Dato for oppholdet: juli 2019
    1  Takk, Offisersbladet
    Oye-Mariann, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019

Hei Offiserbladet,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss dine attendemeldingar her på TripAdvisor.
    Vi set stort pris på at de hadde eit flott opphald hjå oss. Dersom de ynskjer å bu litt rimelgare vil eg anbefale dykk å kome tidleg vår eller haust, då ligg prisane ein del lågare.

Vi ser allereie fram til å ynskje dykk velkomen attende ved eit seinare høve!

Beste helsing